Gembird Adaptor usb la ide/sata
Gembird

Gembird Adaptor usb la ide/sata

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi

CABLU CONVERTOR USB LA IDE (2.5''/3.5'') and SATA inchAUSI01inch..

61.99 LeiPret vechi: 76.64 LeiDiscount 20%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Despre Gembird

Gembird este o companie specializată în producția și distribuția de accesorii și periferice pentru computere. Compania oferă o gamă diversă de produse concepute pentru a îmbunătăți și completa diferite aspecte ale utilizării computerului.

Unele categorii comune de produse de la Gembird includ:

1. **Cabluri și adaptoare:** Gembird produce o varietate de cabluri și adaptoare pentru conectarea și extinderea diferitelor tipuri de dispozitive, cum ar fi cabluri HDMI, cabluri USB și adaptoare de alimentare.

2. **Dispozitive de intrare:** Aceasta include mouse-uri, tastaturi și alte dispozitive de intrare concepute atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru jocuri.

3. **Preze și dispozitive de protecție la supratensiune:** Gembird produce prese de alimentare și dispozitive de protecție la supratensiune pentru a ajuta utilizatorii să-și organizeze și să-și protejeze dispozitivele electronice.

4. **Produse de rețea:** Compania oferă soluții de rețea, inclusiv routere, comutatoare și diverse accesorii pentru crearea și întreținerea rețelelor de calculatoare.

5. **Accesorii PC:** Gembird oferă o gamă de accesorii pentru computere personale, inclusiv soluții de răcire, carcase pentru computer și alte componente.

Reduceri periferice

Categorii Gembird

Gembird Adaptor usb la ide/sata

Gembird Adaptor usb la ide/sata

61.99 Lei

Cautari frecvente