Antioxidant Anticasse FN 1 kg Tratament pentru vinuri casate.
Ambalaj 1 kg.
COMPOZITIE: Bicarbonat de potasium metabisulfit de potasium caseina lactica acid ascorbic.
CARACTERISTICA GENERALA:Aspect: pulbere alb-bej cu arome de anhidrida sulfuroasa.
Produs destinat pentru tratarea efectelor de oxidare a vinurilor si prevenirea acestora.
ANTICASSE FN combate efectul de casare favorizeaza eliminarea aromelor anormale si reimprospateaza vinul.
ANTICASSE FN exercita un efect dublu de antioxidant si anticasare a vinurilor ca urmare a inhibarii enzimelor de oxidare prezente datorita acidului ascorbic si anhidridei sulfuroase.
ANTICASSE FN deasemenea exercita un efect de stabilizare datorita dioxidului de sulf si caseinat vinul nu isi schimba culoarea.
APLICAREA: Pentru aspectul larg de actiune ANTICASSE FN poate fi folosit atat la vinurile de masa cat si la vinurile fine.
DOZAJ:20-40 g/hl pentru vinuri usor oxidate40-60 g/hl pentru vinuri oxidateMODALITATE DE APLICARE: Se dizolva produsul in 10% de apa dupa care se adauga vinul spre tratare prin agitare pina la cota de 1:1.
In functie de vinul care urmeaza a fi tratat poate fi util si pentru tratarea cu bentonita care poate fi adaugata dupa ANTICASSE FN.
Dupa limpezire se efectueaza o filtrare completa cu evitarea unei aerari posibile a vinului.
AMBALAJ: Punga de kg 1.
PASTRARE: In ambalajul original in locuri racoroase uscate si bine ventilate.
Kg.compozitie | Bicarbonat de potasium metabisulfit de potasium caseina lactica acid ascorbiccaracteristica |
---|---|
Generala | Aspectpulbere albbej cu arome de anhidrida sulfuroasaprodus destinat pentru tratarea efectelor de oxidare a vinurilor si prevenirea acestoraanticasse |
Fn deasemenea exercita un efect de stabilizare datorita dioxidului de sulf si caseinat vinul nu isi schimba culoarea.aplicarea | Pentru aspectul larg de actiune |
Fn poate fi folosit atat la vinurile de masa cat si la vinurile fine.dozaj | 2040 ghl pentru vinuri usor oxidate4060 ghl pentru vinuri oxidatemodalitate |
Aplicare | Se dizolva produsul in 10 de apa dupa care se adauga vinul spre tratare prin agitare pina la cota de 11 |
Dupa limpezire se efectueaza o filtrare completa cu evitarea unei aerari posibile a vinului.ambalaj | Punga de kg 1 |
Pastrare | In ambalajul original in locuri racoroase uscate si bine ventilate |