Aparat pentru vidat Voltz R51987B, 85W, 10 Pungi incluse, Dimensiune 29cm Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.
Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul, care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid: - vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; - economiseste spatiu in frigider.
CARACTERISTICI GENERALE SPECIFICATII TEHNICE Tip produs: Aparat pentru vidat Brand: Voltz Model: R51987B Putere: 85 W Material: ABS Dimensiune: 355 x 82 x 65 mm Timp de aspirare: 6-15 secunde Latimea firului de incalzire: 1.
5 mm Latime plic: 29 cm (max.
) Viteza vacuum: 3.
5L minute Nivel de zgomot de operare: , 65dB Gradul de vid: 60 kpa Lungime cablu: 1.
4 m lungime Numar pungi: 10 ACCESORII INCLUSE 1 x Aparat pentru vidat Voltz R51987B, 85W, 10 Pungi incluse, Dimensiune 29cm 10 x Pungi pentru vidat.
Vid | vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 34 ori |
---|---|
Tip produs | Aparat pentru vidat |
Brand | Voltz |
Model | R51987b |
Putere | 85 |
Material | Abs |
Dimensiune | 355 x 82 x 65 mm |
Timp de aspirare | 615 secunde |
Latimea firului de incalzire | 15 mm |
Latime plic | 29 cm (max) |
Viteza vacuum | 35l minute |
Nivel de zgomot de operare | 65db |
Gradul de vid | 60 kpa |
Lungime cablu | 14 m lungime |
Numar pungi | 10 |