Atomizor Ruris a102, 2.9 cp, 42 cmc, benzina, pornire manuala
Ruris

Atomizor Ruris a102, 2.9 cp, 42 cmc, benzina, pornire manuala

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Folosit cu succes în pomicultură, horticultură, deratizare, atomizorul Ruris A102 rezistă exploatării industriale datorită materialelor rezistente din care este construit.
  • Materialul plastic al bazinului şi tubului deflector rezistă la orice tip de substanţe chimice şi fungicide folosite în pomicultură, tocmai pentru ca utilizatorii Ruris să poată mări gama de aplicare a tratamentelor în combaterea dăunătorilor sau pentru protecţia plantelor.
  • Atomizorul are în dotarea standard 4 moduri de pulverizare a soluţiei.
  • Avantajul competitiv al atomizorului Ruris A102 este tubul deflector, care are în dotarea standard cilindrul rotativ pentru formarea jetului elicoidal şi astfel stropirea este naturală prin aplicarea totală a 99% din soluţie pe toată suprafaţa fructelor, frunzelor etc.
  • Fără acest sistem de formare al jetului de soluţie în formă elicoidală (spirală), plantele sunt stropite parţial iar tratatmentul nu îşi face efectul.
  • Atomizoarele Ruris protejează 99% orice tip de plantă şi poate fi efectuată toată gama de tratamente.
  • Un alt avantaj competitiv îl reprezintă dotarea de serie a Atomizoarelor Ruris cu sistemul de pulverizat produse chimice sau fungicide, atât granulaţii solide cât şi prafuri.
  • Modul de acţionare a turaţiei motorului se face în mod controlat cu ajutorului mânerului multifuncţional.
  • Beneficiul utilizatorilor Ruris este că nu trebuie să cheltuiască pentru accesorizarea oferită de Ruris, iar serviciile şi calitatea produselor sunt recomandarea noastră...
599.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Ruris

RURIS este o marcă asociată cu mașinile și echipamentele agricole, în special în domeniul grădinăritului și al amenajării teritoriului. RURIS produce o varietate de unelte și mașini concepute pentru a ajuta la sarcini precum îngrijirea gazonului, cultivarea solului și întreținerea plantelor.

Produsele RURIS includ adesea:

1. **Mașini de tuns iarba**: RURIS produce diferite tipuri de mașini de tuns iarba, inclusiv mașini de tuns iarba pe benzină, electrice și manuale, potrivite pentru diferite dimensiuni și terenuri de gazon.

2. **Tractoare și motocultoare de grădină**: marca oferă tractoare și motocultoare de grădină pentru cultivarea solului, pregătirea solului și proiecte de amenajare a teritoriului.

3. **Mașini de tuns și mașini de tuns**: RURIS produce mașini de tuns și mașini de tuns pentru tăierea ierbii, buruienilor și a vegetației îngroșate în grădini și spații exterioare.

4. **Ferrăstrău cu lanț**: Ferăstrăile cu lanț RURIS sunt concepute pentru tăierea copacilor, ramurilor și a buștenilor, făcându-le potrivite pentru activități forestiere și de amenajare a teritoriului.

5. **Mașini de tuns gard viu și tundere**: marca produce, de asemenea, mașini de tuns gard viu și tundere pentru modelarea și tunderea gardurilor vii, arbuștilor și arbuștilor.

Echipamentul RURIS este cunoscut pentru durabilitatea, fiabilitatea și accesibilitatea sa, făcându-l o alegere populară printre proprietarii de case, grădinari, peisagisti și producătorii agricoli la scară mică. Brandul este deosebit de proeminent în anumite regiuni, cum ar fi Europa de Est, unde produsele sale sunt utilizate pe scară largă în scopuri de grădinărit și amenajare a teritoriului.

Reduceri unelte de gradinarit si accesorii

Categorii Ruris

Atomizor Ruris a102, 2.9 cp, 42 cmc, benzina, pornire manuala

Atomizor Ruris a102, 2.9 cp, 42 cmc, benzina, pornire manuala

599.00 Lei

Cautari frecvente