Banda adeziva etansare pentru baie, din plastic, mildew proof transparent, l320xl3,8 cm

Banda adeziva etansare pentru baie, din plastic, mildew proof transparent, l320xl3,8 cm

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Culoare: TransparentnMaterial: PlasticnDescriere:nAccesoriile de baie sunt elemente indispensabile, completeaza atat estetic cat si functional baia dumneavoastra.
  • Noua gama de accesorii reintregesc stilul si subliniaza designul ales.nLiniile curate si elegante, creeaza o armonie, iar combinatia de culori cu materialele placute la atingere se vor adapta perfect in baia ta.
  • Banda adeziva pentru etansare si izolare este solutia perfecta pentru tine!nDimensiuni:nLungime: 3,2 metrinLatime: 3,8 cmnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din plastic.nFabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CuloareTransparentnmaterialplasticndescrierenaccesoriile de baie sunt elemente indispensabile completeaza atat estetic cat si functional baia dumneavoastra
Banda adeziva pentru etansare si izolare este solutia perfecta pentru tine!ndimensiuniNlungime32 metrinlatime38 cmndetalii tehnicenprodusul este realizat din plasticnfabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsitnrespecta toate standardele de calitate ale

Reduceri baie

Branduri accesorii baie

Cautari frecvente