Obtinerea unui vin de calitate este deseori o sarcina dificila.
Cu aceasta bentonita insa, productia dumneavoastra de vin va fi de 5 stele.
Aduce urmatoarele beneficii: - Aceasta este substanta absorbanta care se uneste cu particulele care plutesc in vin si il fac sa fie tulbure; - Vinurile tratate cu bentonita prezinta o concentratie scazuta a proteinei si o stabilitate mai mare; - Tratamentul previne, de asemenea, formarea ulterioara a fenomenului de precipitare a proteinelor.
Producerea unui vin de calitate superioara se obtine foarte simplu cu aceasta bentonita.
Dozajul depinde de claritatea vinului si de soiul de struguri.
Soiurile de struguri cu niveluri mai ridicate de proteine necesita doze mai mari de bentonita.
Dozare : Vinuri albe: 50-100 la 100 L de vin.
Vinuri rosi: 20-50 g la 100 L de vin Utilizare: Rehidratati icantitatea necesara de pulbere de bentonita amestecand-o cu 0,5 litri de apa fierbinte.
Bentonita se umfla si formeaza pasta care trebuie pastrata timp de 24 de ore.
Se adauga suspensiei 2-3 litri de vin, se amestca foarte bine apoi se amesteca si cu restul vinului.
Procesul de limpezire a vinului se termina in circa 10 pana la 15 zile in functie de temperatura.
Beneficii | |
---|---|
Dozare | Vinuri albe50100 la 100 |
Vinuri rosi | 2050 g la 100 |
Utilizare | Rehidratati icantitatea necesara de pulbere de bentonita amestecando cu 05 litri de apa fierbinte |