CULOARE SI BRIX PENTRU FRUCTUL DVS.
– PARAMETRI DE CALITATE PENTRU RECOLTA DVSRaykat® Brix este un biostimulant specific care imbunatateste parametrii cantitativi si calitativi ai fructelor in stadiul final de maturare.
Compozitia sa combinata de aminoacizi specifici potasiu asimilabil polizaharide si materie organica impreuna cu Ascophyllum nodosumeextract si bor imbunatatesc caile metabolice de dezvoltare a fructelor crescand randamentul culoarea si continutul de zahar (ºBrix) imbunatatind parametrii comerciali calitativi ai fructelor.
De asemenea permite coacerea uniforma a fructelor si imbunatateste randamentul comercial.
Avantajele utilizarii Raykat® BrixCreste zaharurile (ºBrix) din fructe.
Imbunatateste culoarea si accelereaza coacerea fructelor.
Mareste randamentul culturilor.
Promoveaza maturarea uniforma.
Creste densitatea si marimea fructelor.
Doza* Raykat® Brix DOZA DE CULTURA* (Foliar cc/100L) OBSERVATIIPomi fructiferi si struguri (struguri de masa si de vin) 300 - 4001-3 aplicatii repetate la intervale de 10 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 10 zile inainte de recoltare)Citrice si maslini 4001-3 aplicatii repetate la intervale de 10 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 15-20 de zile inainte de recoltare)Culturi horticole 300 - 4001-3 aplicatii repetate la intervale de 4-7 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 5-6 zile inainte de recoltare)Pepene si pepene verde 300 - 4002-3 aplicatii repetate la intervale de 8-12 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 15-20 de zile inainte de recoltare)Capsuni 3002-3 aplicatii repetate la intervale de 3-4 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 3-4 zile inainte de recoltare)Flori 200 - 3002-3 aplicatii repetate la intervale de 8-10 zile (de la inceputul colorarii petalelor)*Doze pe aplicare.
Nu amestecati cu cupru uleiuri sau sulf.
*APLICAREA PRIN IRIGATIE: Daca tratamentul foliar nu este fezabil efectuati tratamente de fertirigare in doze de 3-5 litri/ha in conditii similare de aplicare.