Bucegi Pate Vegetal cu ciuperci, 200 gr.
Pate Bucegi vegetal cu ciuperci este gustarea de post binevenita in orice moment al zilei, prin amestecul de legume proaspete și deshidratate, verdețuri, mirodenii, extracte din cereale și soia, la care se adauga aroma delicioasa a ciupercilor care accentueaza gusturile.
Acest pate de ciuperci de post Bucegi poate fi savurat impreuna cu paine sau lipie, ori poate fi folosit in pregatirea mancurilor vegetariene, cum ar fi legume umplute.
INFORMATII NUTRITIONALE kJ pe 100g sau 100ml - 868 kcal pe 100g sau 100ml - 210 Grasimi (g sau ml) - 19.
5 din care acizi grasi saturati (g sau ml) - 2 Glucide (g sau ml) - 5.
4 din care zaharuri (g sau ml) - 0.
1 Sare (g sau m) - 1.
3 Fibre (g sau ml) - 0.
7 Proteine (g sau ml) - 2.
9 Ingrediente pate vegetal Bucegi cu ciuperci 200 g Apa, ulei vegetal nehidrogenat de floarea-soarelui, ciuperci (5%), proteina vegetala din Soia, amidon din grau, amidon din porumb, sare iodata Stabilizatori: polifosfati; emulsifianti: stearoil 2-lactilat de sodiu, esteri citrici ai mono- si digliceridelor cu acizi grasi Arome, sirop de glucoza, condimente, mustar, telina, potentiatori de aroma: glutamat monosodic, 5’-ribonucleotide disodice Legume deshidratate (tomate, ceapa, usturoi), agent de ingrosare: guma xantan Antioxidanti: ascorbat de sodiu, acid citric Agenti gelatinizanti: caragenan, clorura de potasiu; coloranti: caramel, extract de ardei rosu.
Cantitate neta (kg, l): 0.
2 Alergeni: soia, grau, mustar, telina Conditii de pastrare / depozitare: A se pastra in loc uscat si racoros la o temperatura de 4 grade pana la maxim 25 grade C.
Dupa deschiderea ambalajului se va pastra la frigider si se va consuma rece in maxim 24 de ore.
A se consuma de preferinta, inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Stabilizatori | Polifosfati |
---|---|
Emulsifianti | Stearoil 2lactilat de sodiu esteri citrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi |
Arome, sirop de glucoza, condimente, mustar, telina, potentiatori de aroma | Glutamat monosodic 5ribonucleotide disodice |
Legume deshidratate (tomate, ceapa, usturoi), agent de ingrosare | Guma xantan |
Antioxidanti | Ascorbat de sodiu acid citric |
Agenti gelatinizanti | Caragenan clorura de potasiu |
Coloranti | Caramel extract de ardei rosu |
Cantitate neta (kg, l) | 02 |
Alergeni | Soia grau mustar telina |
Conditii de pastrare / depozitare | A se pastra in loc uscat si racoros la o temperatura de 4 grade pana la maxim 25 grade |