Bunatati de Topoloveni Zacusca cu ciuperci, cu vinete coapte pe flacara, 300 gr Zacusca Topoloveni cu ciuperci este obtinuta din legume proaspete cu adaos de sos de tomate si ciuperci, preparata dupa retete traditionale.
Informatii nutritionale Zacusca cu ciuperci Tolopoveni kJ pe 100g sau 100ml – 536 kcal pe 100g sau 100ml – 128 Grasimi (g sau ml) – 10.
1 din care acizi grasi saturati (g sau ml) – 1.
8 Glucide (g sau ml) – 9.
26 din care zaharuri (g sau ml) – 0.
1 Sare (g sau ml) – 1 Fibre (g sau ml) – 1.
76 Proteine (g sau ml) – 1.
08 Ingrediente Zacusca Topoloveni cu ciuperci Vinete coapte min.
45%, rosii, ardei copt min.
12%, ceapa, morcov, ulei de floarea soarelui, pasta de tomate, ciuperci 5%, sare, condimente naturale.
Cantitate neta (kg/buc/l): 0.
3 Tara origine: Romania Caracteristici: fara conservanti, fara coloranti.
Conditii pastrare si/sau preparare: A se pastra la temperaturi cuprinse intre 4 si 25 grade Celsius.
Dupa deschidere recomandam a se pastra la rece si a se consuma in maxim 48 de ore.
(kg/buc/l) | 03 |
---|---|
Tara origine | Romania |
Caracteristici | Fara conservanti fara coloranti |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la temperaturi cuprinse intre 4 si 25 grade |