Stanley Cablu prelungitor cu intrerupator, 4 prize, 5 m, mufa rcd, ip44

Stanley Cablu prelungitor cu intrerupator, 4 prize, 5 m, mufa rcd, ip44

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi

Cablu prelungitor cu intrerupator, 4 prize, 5 m, mufa RCD, IP44 Caracteristici: - prelungitor de retea standard; - 4 prize; - puterea maxima este de 3200W; - amperaj 16A; - tensiune de alimentare 220V; - 1 x intrerupator pentru pornire/oprire; - mufa RCD; - protectie ridicata la electrocutare si combustie; - dotat cu cablu de tip H07RNF 3G1,5 mm2; - clasa de protectie IP44 (stropi de apa); - conceput pentru utilizarea in conditii de siguranta a aparatelor in exterior; - dispune de socluri (prize) cu functie de protectie pentru copii; - fiecare soclu are capac de protectie; - prelungitorul are o lungime de 5 m; - culoare negru/galben..

Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Caracteristici prelungitor de retea standard

Despre Stanley

Marca Stanley este binecunoscută la nivel mondial și este asociată cu o varietate de instrumente, hardware și produse conexe. Stanley Black & Decker, Inc. este compania din spatele mărcii Stanley și este o companie industrială diversificată, cu o gamă largă de produse și servicii.

Stanley este cunoscut în special pentru uneltele sale de mână, sculele electrice, hardware-ul, soluțiile de depozitare și diverse alte produse utilizate în construcții, prelucrarea lemnului și întreținere generală. Brandul este recunoscut pentru calitatea și durabilitatea sa, ceea ce îl face o alegere populară atât printre profesioniști, cât și printre pasionații de bricolaj.

Categorii Stanley

Cautari frecvente