Camera de supraveghere Edimax ic-3140w, wireless, filmare zi si noapte, senzor pir
Edimax

Camera de supraveghere Edimax ic-3140w, wireless, filmare zi si noapte, senzor pir

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cameră de reţea wireless zi şi noapte HD IC-3140W Camera de reţea Edimax IC-3140W 720p wireless este un dispozitiv versatil de monitorizare, ideal pentru supravegherea locuinţei, a magazinului sau a făbricii pe timp de zi şi de noapte.
  • Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu mai este necesară nicio configurare complicată şi vă puteţi conecta camera la cloud într-un mod simplu şi o puteţi monitoriza de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau laptop.
  • IC-3140W are posibilitatea sunetului pe două căi, un sistem de detectare a sunetului şi mişcării, microfon încorporat şi un difuzor şi un slot pentru card MicroSD/SDHC.
  • Detecţia mişcării poate fi configurată în funcţie de zonele definite de utilizator şi suplimentar foloseşte un senzor pasiv de infraroşii (PIR). Capturarea cadrelor şi înregistrarea la detecţie mişcării şi a sunetului vă asigură că veţi înregistra orice activitate ilicită, iar interfaţa wireless pentru utilizator vă permite o instalare şi o monitorizare uşoară. Plug-n-View pentru o monitorizare 24/7 cu aplicaţia gratuită EdiView pe iPhone®, iPad® sau Android® sau programul EdiView pentru calculatoare; Calitate video 720p HD cu rezoluţie înaltă şi detalii bogate; Vedere de noapte prin LED-urile cu infraroşii, ICR-ul mecanic şi senzorul automat de lumină; PIR şi detecţia mişcării în mai multe zone declanşează capturi de imagine sau înregistrări şi le trimite la email şi ftp; Detecţia sonoră declanşează capturi de imagine sau înregistrări şi le trimite la email şi ftp; Trimitere notificări şi alerte video cu înregistrări video ale evenimentelor; Audio pe două căi: Difuzor şi microfon încorporate pentru un suport audio pe două căi, vă permite să comunicaţi de la distanţă la locaţia camerei sau să activaţi o alarmă; Slot pentru cardul SDHC/SD pentru stocarea locală; Wireless şi Ethernet pentru o poziţionare flexibilă; Configurare simplă şi suport WPS; Este compatibilă cu produsele IEEE 802.11a/b/g/n.
  • Plug-n-View pentru o monitorizare la distanţă 24/7 Tehnologia Plug-n-View de la Edimax simplifică supravegherea curţii, garajului, magazinului, făbricii sau a altor bunuri.
  • Prin tehnologia Plug-n-View, puteţi conecta camera de reţea la cloud în doar câţiva paşi simplu şi o puteţi accesa de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau computer, indiferent de locul unde vă aflaţi.
  • Vedere de noapte Cu un senzor de lumină, senzor de imagine şi patru LED-uri cu infraroşu, IC-3140W este bine echipată pentru a îndeplini nevoile de securitate şi supraveghere de interior, chiar şi în condiţiile de lumină redusă şi de noapte.
  • Iar prin ICR automat (Filtru atenuare IR), lumina infraroşie este filtrată pe timpul zilei (lăsată să treacă pe timpul nopţii), ceea ce asigură o bună calitate a culorilor video în permanenţă. Fotografiere şi filmare cu declanşare prin PIR şi detecţia mişcării Puternicul sistem încorporat de detecţie a mişcării, cu regiuni predefinite de detecţie şi senzor pasiv de temperatură (PIR) vă oferă linişte şi încrederea că veţi înregistra orice activitate ilicită. Senzorul PIR detectează mişcarea prin radiaţie infraroşie provocată de schimbările de temperatură, iar când mişcarea este detectată, camera de reţea va fotografia imediat sau va înregistra video evenimentul, stocând datele pe un card MicroSD/SDHC sau trimiţându-le imediat prin email sau ftp.
  • Fotografiere şi înregistrare video prun detectarea sunetului IC-3140W are posibilitatea de detectare a sunetului prin microfonul încorporat.
  • Când sunetul este detectat, camera de reţea va fotografia imediat sau va înregistra video în acelaşi fel ca şi la detectarea mişcării, stocând datele pe un card MicroSD/SDHC sau trimiţându-le imediat prin email sau ftp.
439.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CaiDifuzor si microfon incorporate pentru un suport audio pe doua cai va permite sa comunicati de la distanta la locatia camerei sau sa activati o alarma

Reduceri supraveghere video

Categorii Edimax

Camera de supraveghere Edimax ic-3140w, wireless, filmare zi si noapte, senzor pir

Camera de supraveghere Edimax ic-3140w, wireless, filmare zi si noapte, senzor pir

439.99 Lei

Cautari frecvente