Procart Camera endoscop 8.5 mm, 96 cm, ecran 2.7 inch, 6 led-uri, ip67, husa depozitare

Procart Camera endoscop 8.5 mm, 96 cm, ecran 2.7 inch, 6 led-uri, ip67, husa depozitare

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Camera endoscop 8.5 mm, 96 cm, 6 LED-uri, ecran 2.7 inch, IP67, husa depozitare Endoscop cu ecran LCD color 2.7 inch, inspectii in locuri imposibile Camera endoscop este destinata pentru inspectia locurilor imposibil de vizualizat cu ochiul liber si este echipata cu ecran LCD color 2.7 inch astfel incat nu necesita o conexiune Bluetooth sau WiFi sau un alt dispozitiv de tip smartphone sau laptop pentru a rezolva probleme aparute in spatii inguste sau greu de accesat.
  • Prin afisarea directa si instanta a imaginilor pe ecranul propriu, camera endoscop va rula cu rapiditate si acuratete detaliile necesare inspectiilor auto sau ale altor elemente cu acces dificil fara a va lovi de incompatibilitatea device-urilor sau de intreruperea semnalului intre cele doua.
  • Camera 8.5 mm, 720P, iluminare LED Aceasta este prevazuta cu o lentila de diametru de 8.5 mm pentru vedere frontala astfel incat va permite sa inspectati cele mai obscure si inaccesibile locuri.
  • Are o rezolutie de 720x625 pixeli si poate capta in format foto sau video toate detaliile pentru o expertiza ireprosabila.
  • Unghiul de vizualizare este de 60 grade, iar cele 6 LED-uri ale camerei pot suprinde o imagine clara si detaliata inclusiv in locuri intunecate.
  • Cele 6 LED-uri pentru iluminare asigura o vizibilitate sporita in conditii de intuneric sau lumina slaba, oferindu-va un plus de claritate pentru detaliile de nivel micro ce necesita o atenta observare.
  • Cablu 1 m, semi rigid, husa atasabila la curea Aceasta camera endoscop este o alternativa excelenta la camerele de inspectie costisitoare, fiind un dispozitiv de mici dimensiuni care, cu ajutorul cablului de 96 cm lungime va permite sa observati locuri inguste, intunecate, unde este imposibil de ajuns.
  • Este de mare ajutor atunci cand aveti nevoie sa inspectati zone greu accesibile precum subsoluri sau poduri, interiorul unor cladiri fara acces, conducte, motorul unei masini, etc.
  • Cablul camerei este impermeabil, avand un grad de protectie IP67 care va permite utilizarea inclusiv in locuri cu un nivel crescut de umiditate.
  • Pentru o protectie sporita, camera, cablul si accesoriile sunt depozitate intr-o gentuta compartimentata si buretata, inchisa cu fermoar, care poate fi atasata la curea pentru a transporta totul mai usor.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Specificatii camera video pentru inspectie
- culoare cameraNegrurosu
- culoare gentutaNegru
Pachetul include accesorii precum oglinda

Cautari frecvente