Camera supraveghere video Edimax ic-9110w, 720p, sd card
Edimax

Camera supraveghere video Edimax ic-9110w, 720p, sd card

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Edimax IC-9110W este o cameră inovativă de exterior, cu un design unic din două elemente, incluzând o unitate exterioară de reţea şi o unitate Wi-Fi de interior, oferindu-vă libertatea de a monta camera oriunde doriţi.
  • Este un dispozitiv versatil de monitorizare, ideal pentru supravegherea locuinţei, a magazinului sau a făbricii pe timp de zi şi de noapte.
  • Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu mai este necesară nicio configurare complicată şi vă puteţi conecta camera la cloud într-un mod simplu şi o puteţi monitoriza de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau laptop.IC-9110W mai este prevăzută cu un sistem de detectare a prezenţei şi un slot pentru card microSD/SDHC.
  • Detecţia prezenţei poate fi configurată în funcţie de zonele definite de utilizator. Înregistrarea la detecţia prezenţei şi a sunetului vă asigură că veţi înregistra orice activitate ilicită, iar interfaţa wireless pentru utilizator vă permite o instalare şi o monitorizare uşoară.Cameră de reţea inovativă cu unitate Wi-Fi de interior Designul inteligent şi sigur include o unitate de interior Wi-Fi pentru conectarea la routerul dumneavoastră şi p cameră de exterior care conectează unitatea Wi-Fi de interior cu un singur cablu.
  • Aceasta vă permite mai multă libertate atunci când poziţionaţi camera în exterior. Şi are un coeficient de etanşare IP-66 pentru o rezistenţă sporită la apa şi praf şi o consolă de montare pentru prevenirea tăierii.
  • Unitatea de interior are şi un card microSD pentru stocare.
  • Plug-n-View pentru o monitorizare la distanţă 24/7 Tehnologia Plug-n-View de la Edimax simplifică supravegherea curţii, garajului, magazinului, făbricii sau a altor bunuri.
  • Prin tehnologia Plug-n-View, puteţi conecta camera de reţea la cloud în doar câţiva paşi simplu şi o puteţi accesa de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau computer, indiferent de locul unde vă aflaţi.
  • Vedere de noapte Cu un senzor de lumină, senzor de imagine şi 20 LED-uri cu infraroşu, IC-9110W este bine echipată pentru a îndeplini nevoile de securitate şi supraveghere de interior, chiar şi în condiţiile de lumină redusă şi de noapte.
  • Iar prin ICR automat (Filtru atenuare IR), lumina infraroşie este filtrată pe timpul zilei (lăsată să treacă pe timpul nopţii), ceea ce asigură o bună calitate a culorilor video în permanenţă. Filmare cu declanşare la detecţia prezenţei Puternicul sistem încorporat de detecţie a mişcării, cu regiuni predefinite de detecţie vă oferă linişte şi încrederea că veţi înregistra orice activitate ilicită. Camera de reţea va realiza imediat o înregistrare video a evenimentului, stocând datele pe un card microSD/SDHC sau trimiţându-le imediat prin email sau ftp.
545.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Reduceri supraveghere video

Categorii Edimax

Camera supraveghere video Edimax ic-9110w, 720p, sd card

Camera supraveghere video Edimax ic-9110w, 720p, sd card

545.99 Lei

Cautari frecvente