Camera video de actiune Xiaomi mi sphere 360°, senzor sony imx 206, 3.5k, wi-fi, bluetooth, rezistenta la apa si praf (negru)
Xiaomi

Camera video de actiune Xiaomi mi sphere 360°, senzor sony imx 206, 3.5k, wi-fi, bluetooth, rezistenta la apa si praf (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Camera foto-video panoramica 360 Xiaomi Mi Sphere Camera Kit Black este una dintre cele mai puternice și una dintre cele mai mici camere, create special pentru a capta urmatoarea ta aventura la 360 de grade!
  • Camera foto-video panoramica 360 Xiaomi Mi Sphere Camera Kit Black are carcasa subtire si durabila cu doua obiective tip fish-eye care se deplaseaza in sens contrar, care permit inregistrarea clipurilor video la 360 de grade la o rezolutie de 3.5K (3200 × 1800) uimitoare, fara inchpete oarbeinch.
  • Imbinand imaginile celor doua camere pentru a face fotografii 7K; doi senzori SONY IMX206 de 1 / 2.3-inch de 12 megapixeli fiecare permit realizarea imaginilor unitare de inalta calitate, cu o rezolutie de 6912 × 3456 pixeli.
  • Camera foto-video panoramica 360 Xiaomi Mi Sphere Camera Kit Black este proiectata sa realizeze fotografii desavarsite, pentru orice gen de peisaj, fara efort.
  • Filmarea 3.5K devine distractia preferata; datorita cipului Ambarella de procesare a imaginii, fiecare cadru este vazut de cele doua obiective, in culori similare, permitand crearea unei imagini incomparabile cu o tranzitie a culorilor aproape invizibila.
  • Camera foto-video panoramica 360 Xiaomi Mi Sphere Camera Kit Black permite obtinerea cu usurinta a filmarilor video panoramice bune.
  • Daca iti doresti o camera de actiune pe care sa o poti utiliza atat pentru calatorii cat si pentru afaceri, aceasta camera video este alegerea.
  • Poti inregistra la o rezolutie de 3456 × 1728 cu 30fps sau la o rezolutie de 2304 × 1152 cu 60fps.
  • Inregistrarile ies bine chiar si cand iti tremura mainile.
  • Camera foto-video panoramica 360 Xiaomi Mi Sphere Camera Kit Black este echipata cu un sistem electronic de stabilizare in 6 axe, care reduce instabilitatea si corectează imaginea.
677.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

MahComplet incarcata poate face 200 de fotografii fara reincarcare
Black este confortabila si usor de manevratAre o grosime de numai 12 mm
Functioneaza prin urmatoarele segmenteServicii de jocuri si retea muzica imagini divertisment si sunet la domiciliu produse si solutii pentru imagini comunicatii mobile semiconductori servicii financiare si toti ceilalti

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation este o companie multinațională chineză de electronice cu sediul în Beijing, China. Fondată în 2010 de antreprenorul Lei Jun, Xiaomi este cunoscută pentru proiectarea, dezvoltarea și vânzarea unei game largi de produse electronice de larg consum, inclusiv smartphone-uri, dispozitive inteligente pentru casă, dispozitive portabile și alte gadget-uri tehnologice.

Punctele cheie despre Xiaomi includ:

1. **Telefoane inteligente:** Xiaomi a câștigat inițial proeminență pentru smartphone-urile sale, oferind un echilibru de funcții de vârf la prețuri competitive. Compania lansează adesea smartphone-uri în seria „Mi” și „Redmi”.

2. **MIUI:** Smartphone-urile Xiaomi rulează pe MIUI, o versiune personalizată a sistemului de operare Android. MIUI include funcții suplimentare și opțiuni de personalizare.

3. **Ecosistem de produse:** Xiaomi s-a extins dincolo de smartphone-uri pentru a crea un ecosistem cuprinzător de dispozitive inteligente și electronice. Acestea includ televizoare inteligente, trackere de fitness, ceasuri inteligente, purificatoare de aer, camere inteligente de securitate pentru acasă și multe altele.

4. **Prezența globală:** În timp ce Xiaomi a început în China, și-a extins prezența la nivel global și este acum unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din întreaga lume. Produsele Xiaomi sunt disponibile în multe țări, iar compania continuă să-și extindă acoperirea pe piață.

5. **Tehnologie accesibilă:** Xiaomi este adesea asociat cu furnizarea de produse tehnologice la prețuri accesibile, provocând modelele tradiționale de prețuri din industrie.

6. **IPO:** Xiaomi a devenit public cu o ofertă publică inițială (IPO) la Bursa de Valori din Hong Kong în 2018.

Reduceri camere video

Categorii Xiaomi

Camera video de actiune Xiaomi mi sphere 360°, senzor sony imx 206, 3.5k, wi-fi, bluetooth, rezistenta la apa si praf (negru)

Camera video de actiune Xiaomi mi sphere 360°, senzor sony imx 206, 3.5k, wi-fi, bluetooth, rezistenta la apa si praf (negru)

677.99 Lei

Cautari frecvente