Canapea fixa 3 locuri tapitata cu stofa oxford

Canapea fixa 3 locuri tapitata cu stofa oxford

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Colecţia: Clasic\nCuloare: Bej\nCanapeaua tapitata cu stofa Oxford impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.\nCadrul solid este construit din lemn masiv ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de arcurile din componenta sezutului. \nPernele decorative sunt incluse in pret.\nDetalii tehnice\nTapiteria este din stofa premium.\nPicioarele sunt realizate din lemn de fag.\nTapiteria nu este detasabila.\nDimensiuni\nLungime: 210 cm\nAdâncime: 95 cm\nÎnălţime: 90 cm\nInaltimea picioarelor: 11,5 cm \nTermen de livrare\nFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata.
  • Datorită procedeului complex de realizare acest produs se livrează în termen de 4-5 saptamani.\n \nPoza de prezentare este cu titlu orientativ.
  • Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori...
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ColectiaClasicnculoarebejncanapeaua tapitata cu stofa
Oxford impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.\ncadrul solid este construit din lemn masiv ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de arcurile din componenta sezutului. \npernele decorative sunt incluse in pret.\ndetalii tehnice\ntapiteria este din stofa premium.\npicioarele sunt realizate din lemn de fag.\ntapiteria nu este detasabila.\ndimensiuni\nlungime210 cmnadancime95 cmninaltime90 cmninaltimea picioarelor115 cm ntermen de livrarenfiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata

Reduceri canapele

Cautari frecvente