Bora Bora.
Note de capsuni si mango Aceasta infuzie de fructe este la fel de splendida ca si insula vulcanica al carei nume il poarta, numita si Perla Polineziei.
Un amestec unic de culori si arome ce se completeaza reciproc, de la bucatele de papaya si mar pana la capsuni si zmeura, fructe de soc, stafide si coacaze.
Ingrediente: hibiscus,bucati de mar,cuburi de papaya (papaya zahar),coacaze,fructe de soc,arome,bucati de zmeura si capsuni uscate prin inghetare,petale de floarea soarelui,petale de albastrele.
• Preparare: 4-5 lingurite pline ceai/ litru, prin infuzare 10-12 minute, in apa la 100 grade C.
• A se pastra inchis, la loc uscat, ferit de caldura si lumina.
• Capacitate: 100 gr.
Ingrediente | Hibiscusbucati de marcuburi de papaya (papaya zahar)coacazefructe de socaromebucati de zmeura si capsuni uscate prin inghetarepetale de floarea soareluipetale de albastrele |
---|---|
Preparare | 45 lingurite pline ceai litru prin infuzare 1012 minute in apa la 100 grade |
Capacitate | 100 gr |