Pear Cinnamon.
Note de pere si scortisoara Aceasta compozitie cu un gust fructat si condimentat special poate inlocui cu succes un desert! Aroma sa echilibrata, dulce- condimentata, vine de la perele coapte, fine si aromate si nuantele dulci de scortisoara.
O incantare pentru gust! Ingrediente: bucatele de mar, muguri de hibiscus, coaja de macese, cubulete de pere (pere, zahar),bucatele de scortisoara, arome, muguri de floarea soarelui.
• Preparare: 4-5 lingurite pline ceai/ litru, prin infuzare 10-12 minute, in apa la 100 grade C.
• A se pastra inchis, la loc uscat, ferit de caldura si lumina.
• Capacitate: 100 gr.
Ingrediente | Bucatele de mar muguri de hibiscus coaja de macese cubulete de pere (pere zahar)bucatele de scortisoara arome muguri de floarea soarelui |
---|---|
Preparare | 45 lingurite pline ceai litru prin infuzare 1012 minute in apa la 100 grade |
Capacitate | 100 gr |