Oem Cleste foarfeca vde pentru taiat cabluri, knipex stepcut 95 16 160
Oem

Oem Cleste foarfeca vde pentru taiat cabluri, knipex stepcut 95 16 160

Vezi magazinul Bitmi
  • O stea, bazat pe 1 voturi

Protejeaza-te de posibilele descarcari electrice in timp ce lucrezi utilizand foarfeca Knipex StepCut 95 16 160. La Bitmi ai Livrare Gratuita si Garantie!

254.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Despre Oem

OEM înseamnă „Original Equipment Manufacturer”. Se referă la o companie care produce componente sau produse care sunt utilizate de o altă companie în produsul său final. În contextul producției și tehnologiei, termenul OEM este folosit în mod obișnuit pentru a descrie companiile care produc piese sau subsisteme care sunt apoi integrate în produsele unei alte companii, cunoscută sub numele de „producător de echipamente originale”.

Punctele cheie despre OEM includ:

1. **Componente și piese:** OEM-urile se specializează de obicei în fabricarea de componente, piese sau subsisteme specifice, mai degrabă decât produse complete. Aceste articole sunt apoi vândute altor companii care le încorporează în produsele lor finite.

2. **Branding:** Produsele produse de OEM sunt adesea vândute altor companii sub marca companiei cumpărătoare. Este posibil ca consumatorul final să nu fie conștient de implicarea OEM în procesul de producție.

3. **Lanțul de aprovizionare:** OEM-urile sunt o parte crucială a lanțului de aprovizionare, furnizând componente specializate care contribuie la asamblarea produsului final. Acest aranjament permite companiilor să se concentreze pe competențele lor de bază și să se bazeze pe producători specializați pentru anumite piese.

4. **Diverse industrii:** relațiile OEM sunt comune în diverse industrii, inclusiv electronice, auto, aerospațială și multe altele. De exemplu, un producător de mașini poate folosi piese OEM pentru componente precum motoare, transmisii sau sisteme electronice.

5. **Standarde de calitate:** OEM-urilor li se cere adesea să îndeplinească standarde specifice de calitate și specificații stabilite de compania cumpărătoare pentru a se asigura că componentele se integrează perfect în produsul final.

6. **Personalizare:** OEM-urile pot produce componente standard sau pot colabora cu compania cumpărătoare pentru a personaliza produsele în funcție de cerințe specifice.

7. **Aftermarket:** Unii OEM produc și componente care sunt folosite ca piese de schimb în aftermarket, permițând consumatorilor să-și repare sau să își modernizeze produsele.

Reduceri scule si unelte

Categorii Oem

Branduri scule de mana

Oem Cleste foarfeca vde pentru taiat cabluri, knipex stepcut 95 16 160

Oem Cleste foarfeca vde pentru taiat cabluri, knipex stepcut 95 16 160

254.99 Lei

Cautari frecvente