Comoda din pal cu vitrina si 3 usi kama 47 stejar / negru, l170xa40xh86 cm

Comoda din pal cu vitrina si 3 usi kama 47 stejar / negru, l170xa40xh86 cm

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Colectia: Kama\nCuloare: Stejar Camargue / Negru\nMaterial: Pal / Sticla\nIn fiecare casa exista un loc in care va petreceti toate momentele frumoase, fie cu familia, va relaxati sau va bucurati alaturi de prieteni.
  • Inspirati de toate aceste\nmomente, am creat colectia Kama, care se remarca prin designul modern si original.
  • Culoarea stejarului Camargue ofera un plus de luminozitate camerei, iar detaliile\nnegre evidentiaza farmecul mobilierului.
  • Colectia Kama este solutia perfecta pentru cei care vor sa isi puna in valoare propriul stil. \nComoda cu vitrina Kama reprezinta o piesa de mobilier atemporala, usor de integrat in interiorul locuintei datorita designului modern.\nDimensiuni:\nLatime: 170 cm\nAdancime: 40 cm\nInaltime: 86 cm\nGreutatea produsului: 60 kg\nNumar usi: 3\nDetalii tehnice:\nProdusul este realizat din pal si sticla.\nManerele sunt metalice.\nPicioarele sunt din plastic.\nRespecta toate standardele de calitate ale UE.\nAsamblare:\nProdusul nu este asamblat.
  • Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.\nPretul afisat nu include montajul, alte piese de mobilier si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului...
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ColectiaKamanculoarestejar
Negru\nmaterialPal
Kama reprezinta o piesa de mobilier atemporala, usor de integrat in interiorul locuintei datorita designului modern.\ndimensiuniNlatime170 cmnadancime40 cmninaltime86 cmngreutatea produsului60 kgnnumar usi3ndetalii tehnicenprodusul este realizat din pal si sticlanmanerele sunt metalicenpicioarele sunt din plasticnrespecta toate standardele de calitate ale
Ue.\nasamblareNprodusul nu este asamblat

Reduceri living

Branduri comode

Cautari frecvente