Comoda tv din pal si metal, cu 3 usi, luvio lv5-rl gri deschis / negru, l120xa35,5xh46,3 cm

Comoda tv din pal si metal, cu 3 usi, luvio lv5-rl gri deschis / negru, l120xa35,5xh46,3 cm

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Culoare: Gri Deschis / StejarnDescriere:nComoda TV Luvio se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual.
  • Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.nDimensiuni:nLatime: 120 cmnAdancime: 35,3 cmnInaltime: 46,3 cmnGreutatea produsului: 25,5 kgnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din pal cu grosime de 18 mm.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.nAsamblare: nProdusul nu este montat.
  • Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30-40 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, alte piese de mobilier si accesoriile din imaginea de prezetare a produsului.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CuloareGri
StejarndescriereNcomoda
Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.ndimensiuniNlatime120 cmnadancime353 cmninaltime463 cmngreutatea produsului255 kgndetalii tehnicenprodusul este realizat din pal cu grosime de 18 mmnrespecta toate standardele de calitate ale
Ue.nasamblareNprodusul nu este montat

Reduceri comode tv

Branduri living

Cautari frecvente