Congelator Heinner hff-v182a+, a+, 280 l, 7 sertare (alb)
Heinner

Congelator Heinner hff-v182a+, a+, 280 l, 7 sertare (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • SISTEM DE RACIRE FULL NO FROST Sistemul NoFrost permite o dispersare omogena a aerului rece, care fiind lipsit de umiditate, evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimentelor.
  • Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului si congelatorului si vei economisi timp.
  • CLASA ENERGETICA A+ Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, incomparatie cu produsele din clasele inferioare.
  • CAPACITATE: 280L Capacitatea mare de depozitare, de ajutor in orice gospodarie, iti permite sa pastrezi cantitati considerabile de alimente si sa te bucuri de alimentele preferate tot anul.
  • CONTROL ELECTRONIC Datorita panoului electronic, cu o interfata simpla si intuitiva , ai parte de o utilizare usoara a aparatului.
  • FUNCTIE CONGELARE RAPIDA Poti alege sa congelezi cantitati mari de alimente intr-un timp scurt.
  • TEHNOLOGIE “FREEZER SHIELD” Tehnologia „Freezer Shield’’ asigura pastrarea in siguranta a alimentelor in congelator chiar dacă temperatura ambientală scade la -15 °C.
  • Puteti instala aparatul într-o cameră neîncălzită, fără să vă faceți griji că alimentele se vor dezgheta.
  • CONTROL ELECTRONIC CU TERMOSTAT AJUSTABIL Setezi simplu si rapid temperatura congelatorului. 7 COMPARTIMENTE SPATIOASE Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale USA REVERSIBILA Usa se poate deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.
  • Monteaza-o asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie. . Heinner, de la prepararea de cafea și ceai, pregătirea sucurilor naturale sănătoase și a celor mai delicioase prăjituri, până la curățarea și întreținerea casei, pentru toate există acum o soluție plăcută, practică și ușoară, cu aparatele Heinner.
1,988.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Despre Heinner

Heinner este un brand românesc specializat în producerea unei varietăți de electrocasnice și produse electronice. Compania oferă o gamă largă de articole, inclusiv aparate de bucătărie, electrocasnice, produse de îngrijire personală, echipamente audio și video și multe altele.

Gama de produse Heinner include articole precum blendere, procesoare de bucătărie, aparate de cafea, aspiratoare, fiare de călcat, ceainice electrice, prăjitoare de pâine și diverse alte electrocasnice mici și mari. Marca își propune să ofere consumatorilor soluții accesibile și funcționale pentru nevoile de zi cu zi.

Reduceri aparate frigorifice

Categorii Heinner

Congelator Heinner hff-v182a+, a+, 280 l, 7 sertare (alb)

Congelator Heinner hff-v182a+, a+, 280 l, 7 sertare (alb)

1,988.99 Lei

Cautari frecvente