Lamă ultra-ascuţită cu durată de viaţă extrem de mare - lama lor extrem de ascuţită îşi păstrează tăişul de cel puţin 10 ori mai mult decât cuţitele tradiţionale, ceea ce le face ideale pentru uzul de fiecare zi.
Dacă sunt utilizate corect, pot fi folosite ani ani de zile fără să fie ascuţite; Nu transferă gust sau miros metalic, nu afectează proprietăţile şi menţine aspectul proaspat al alimentelor cu care vine în contact; Uşor de curăţat, suprafaţa lamei fiind neaderentă; Uşor de mânuit datorită greutăţii reduse şi a echilibrului perfect; Recomandări: Se folosesc pentru a taia carne fara os, fructe, legume, paine; Se folosesc pe tocator de plastic sau lemn; Se spala manual si se sterg cu prosopul de bucatarie; Se pastreaza in protectia pentru lama, intr-un sertar de bucatarie sau intr-un bloc de lemn special.
Recomandari | Se folosesc pentru a taia carne fara os fructe legume paine |
---|