Drojdie pentru vin ferm sc 500 gr
Cantina

Drojdie pentru vin ferm sc 500 gr

Vezi magazinul Fitomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi

Enartis Ferm SC este o drojdie versatila pretabila folosirii in procesul de fermentatie si obtinere a tuturor tipurilor de vin (vinuri albe rose si rosii).

Drojdia de la Enartis se remarca prin faptul ca este usor de folosit fermentatia incepand inca de la temperaturi de 15 grade Celsius.

Enartis Ferm SC drojdii pentru vinuri 500 grameEnartis Ferm SC este o drojdie destinata folosirii in procesul de vinificatie al vinurilor albe rosii sau roze.

Tip drojdie: Saccharomyces cerevisiaeRecomandat pentru: vinuri albe rosii si rozeCaracteristici senzoriale ale drojdiilor Enartis FermEnartis Ferm SC asigura o fermentatie regulata si completa cu o sursa buna de azot disponibil care ofera vinurilor o aroma intensa curata si proaspata.

Este recomandata pentru productia vinurilor tinere si a celor usoare.

Caracteristici microbiologice ale drojdiilor Enartis Ferm SCTemperatura de fermentatie: 15-30 grade CelsiusFaza de intarziere: scurtaViteza de fermentatie: rapidaToleranta alcoolica: mai mica sau egala cu 13%Rezistenta la dioxid de sulf (SO2): 50 mg/L Raport zahar/alcool: 16.

5 grame de zahar la 1% alcoolCaracteristici oenologice ale drojdiilor Enartis Ferm SCAzot necesar: mediuOxigen necesar: mediuAciditate volatila: in general este redusa insa poate creste daca mustul este foarte bogat in zaharProductia de etanol: scazutaFormarea spumei: Enartis Ferm SC este o drojdie cu formare redusa de spumaCum se aplica produsul Enartis Ferm SC?Doza recomandata este de 20-40 grame / 100 litri de must sau vin.

Doza maxima este recomandata in cazul strugurilor afectati de mucegai si conditii microbiologice nefavorabile pentru fermentare.

Instructiuni de utilizare1.

Dizolvati drojdia uscata in 10 parti de apa calda curata ( 35-38 grade Celsius).

Amestecati usor.

Lasati suspensia pentru 20 de minute dupa care amestecati din nou.

Adaugati amestecul in must la inceputul fazei de umplere a vasului unde se va efectua fermentarea sau turnati treptat peste amestec must sau vin pentru reducerea temperaturii.

Diferenta de temperatura intre suspensie si must/vin nu trebuie sa depaseasca 10 grade Celsius.

Efectuati omogenizarea produsului prin pompare in circuit sau prin amestecare.

Ambalaj si pastrareAmbalaj sigilat: pastrati produsul la loc racoros (preferabil 5-15 grade Celsius) fara umiditate.

Ambalaj deschis: sigilati ambalajul cu grija si depozitati-l la loc racoros fara umiditate.

A se folosi cat mai repede.

61.30 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?
Informatii produs
DrojdieSaccharomyces cerevisiaerecomandat pentruvinuri albe rosii si rozecaracteristici senzoriale ale drojdiilor
Sctemperatura de fermentatie1530 grade
Celsiusfaza de intarziereScurtaviteza de fermentatierapidatoleranta alcoolicamai mica sau egala cu 13rezistenta la dioxid de sulf (so2)50 mgl
Raport zahar/alcool165 grame de zahar la 1 alcoolcaracteristici oenologice ale drojdiilor
Scazot necesarMediuoxigen necesarmediuaciditate volatilain general este redusa insa poate creste daca mustul este foarte bogat in zaharproductia de etanolscazutaformarea spumeienartis
Efectuati omogenizarea produsului prin pompare in circuit sau prin amestecare.ambalaj si pastrareambalaj sigilatPastrati produsul la loc racoros (preferabil 515 grade
Celsius) fara umiditate.ambalaj deschisSigilati ambalajul cu grija si depozitatil la loc racoros fara umiditate

Magazine ferma

Clientii au cumparat si
Drojdie pentru vin ferm sc 500 gr
Drojdie pentru vin ferm sc 500 gr
61.30 Lei