Dulceata de trandafiri, 250 g, Raureni Petale de trandafiri, bine fierte, raspandite uniform in sirop, rezultand intr-o dulceata delicioasa.
Ingrediente: Petale de trandafiri, zahar, acidifiant: acid citric Conditii de pastrare: A se pastra in spatii curate, aerisite, uscate, ferite de razele soarelui la o temperatura de maxim 30 grade Celsius.
A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
INFORMATII NUTRITIONALE kJ pe 100g sau 100ml1227kcal pe 100g sau 100ml289Grasimi (g sau ml)0.
02din care acizi grasi saturati (g sau ml)0Glucide (g sau ml)72din care zaharuri (g sau ml)60Sare (g sau m0Fibre (g sau ml )0.
1Proteine (g sau ml )0.
1 Conditii de pastrare / depozitare: A se depozita in incaperi curate.
aerisite.
ferite de razele solare sau de inghet Mod de preparare: Petale de trandafiri.
bine fierte.
raspandite uniform In sirop.
Ingrediente | Petale de trandafiri zahar acidifiantacid citric |
---|---|
Conditii de pastrare | A se pastra in spatii curate aerisite uscate ferite de razele soarelui la o temperatura de maxim 30 grade |
Conditii de pastrare / depozitare | A se depozita in incaperi curate aerisite ferite de razele solare sau de inghet |
Mod de preparare | Petale de trandafiri bine fierte raspandite uniform |