Felinar Coleman batteryguard, 600 lumeni

Felinar Coleman batteryguard, 600 lumeni

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Lanterna Coleman® BatteryGuard ™ 600 lumeni este un companion esential pentru camping sau pentru un eveniment in propria curte.
  • Lanterna vine echipata cu LED-uri care au o durata de viata de 40.000 de ore care sunt incapsulate intr-un glob de 360 ° . Designul globului asigura o lumina fara obstacole si fara umbre . Functia BatteryGuard ™ care este integrata cu comutatorul de lumina extinde durata de viata a bateriei prin protejarea impotriva coroziunii si a scurgerii bateriei.
  • Caracteristici: Puterea luminii: 600 Lumeni; Lungimea razei max / min: 12/6 m; Timp de functionare max / min: 30/200 ore; Baterii: 3 baterii D nu sunt incluse; Tehnologia BatteryGuard ™; Nivelul IPX: IPX 4; Dimensiune: 12 x 22 cm; Greutate: 494 g; Garantie 24 luni BatteryGuard™ Technology: Aceasta tehnologie confera utilizatorului posibilitatea de a decupla bateriile de la circuit astfel incat se elimina posibilitatea unei defectiuni cauzate de scurgerea acidului in interiorul lanternei.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

CaracteristiciPuterea luminii600
Lungimea razei max / min126 m
Timp de functionare max / min30200 ore
Baterii3 baterii
IpxIpx 4
Dimensiune12 x 22 cm
Greutate494 g
TechnologyAceasta tehnologie confera utilizatorului posibilitatea de a decupla bateriile de la circuit astfel incat se elimina posibilitatea unei defectiuni cauzate de scurgerea acidului in interiorul lanternei

Categorii Coleman

Branduri acumulatori