WUXAL® CALCIUM este un fertilizant foliar sub forma de suspensie cu o concentratie foarte ridicata de Calciu.
Este recomandat pentru a preveni sau elimina carentele generale de calciu sau carentele de calciu implicate fiziologic la fructe sau legume.
In plus fata de continutul ridicat de calciu WUXAL® CALCIUM aduce un aport suplimentar de azot magneziu si toate microelementele necesare pentru a optimiza dezvoltarea plantelor si pentru a creste atat calitativ cat si cantitativ productia.
Gama completa de adjuvanti integrati imbunatateste foarte mult eficacitatea nutrientilor iar noua tehnologie Xtra Uptake faciliteaza o absorbtie mai usoara de catre planta si o rezistenta sporita a solutiei la spalare.
Substanta activa 10% Azot (N) 160 g/l 15% Calciu (CaO) 240 g/l 2% Magneziu (MgO) 32 g/l 0.
05% Bor (B) 0 g/l 0.
04% Cupru (Cu) 0 g/l 0.
05% Fier (Fe) 0 g/l 0.
1% Mangan (Mn) 1 g/l 0.
001% Molibden (Mo) 0 g/l 0.
02% Zinc (Zn) 0 g/l Beneficiile produsului Creste rezistenta la boli stimuleaza diviziunea celulara si intareste peretele cellular.
Prezinta o preluare rapida si totala a calciului avand o eficacitate mai buna decat in cazul aplicarii de produse traditionale.
Rol semnificativ in sporirea cantitativa si calitativa a recoltei.
Prelungeste perioada de depozitare a fructelor si legumelor.
Se poate aplica in orice stadiu de dezvoltare al plantei fara riscul aparitiei fitotoxicitatii.
Este compatibil cu majoritatea pesticidelor din Romania ca toate produsele WUXAL®.
Contine adjuvanti pentru preluarea completa a tuturor micronutrientilor independent de conditiile meteo.
Micronutrientii cationici sunt complet chelatati pentru absorbtie si translocare optime.
Poate fi aplicat cu toate echipamentele obisnuite de pulverizare cu volum ridicat sau redus de solutie (5%).
Capsun Carenta de calciu capsun 5 l/ha in combinatie cu ultimele 2 - 3 pulverizari de fungicide Piersic Nectarin Carenta de calciu piersic nectarin 5 l/ha 4 - 6 aplicari: 1.
aplicare la aparitia fructului2.
aplicare 2 saptamani mai tarziu3.
6 aplicari dupa ce fructele au ajuns la dimensiunea unei nuci la intervale de 14 zile Mar Carenta de calciu mar 3 l/ha - 6 l/ha regulat de la perioada timpurie fara fructe pana imediat inainte de recolta cu minim 6 aplicari Vita de vie Carenta de calciu vita de vie 5 l/ha • se combina periodic cu pulverizarile de pesticide incepand din perioada de dupa inflorire• incepand de la inmuierea boabei cu repetare la intervale de 14 zile Cires Carenta de calciu cires 5 null - 6 null 3 - 4 aplicari pre-recoltare la intervale de 2 saptamani/ incepand cu aprox.
6 - 8 saptamani inainte de recoltare 2 saptamani Conopida Telina Salata Carenta de calciu conopida Carenta de calciu salata 3 l/ha - 5 l/ha aplicare saptamanala! • salata conopida: incepeti imediat dupa formarea capatanii• telina: incepeti cu aprox.
5 - 7 saptamani inainte de recoltare udand corespunzator in mijlocul plantei Castraveti Pepene verde Pepene galben Carenta de calciu castraveti Carenta de calciu pepene verde 3 l/ha - 5 l/ha incepeti aplicarile imediat dupa iesirea fructului si repetati la intervale de 2 saptamani pana la aproximativ o saptamana inainte de recoltare Cartof Carenta de calciu cartof 4 l/ha - 5 l/ha 2 - 3 aplicari pentru prevenirea carentei de calciu Tomate Ardei Carenta de calciu tomate Carenta de calciu ardei 3 l/ha - 6 l/ha 1 l/ha - 5 l/ha culturi de camp: aplicari repetate la intervale de 7 - 10 zile incepand la aprox.
10 zile dupa iesirea fructului culturi in spatii protejate: aplicari repetate la intervale de 7 - 10 zile incepand la aprox.
10 zile dupa iesirea fructului.
Aplicari | 1 aplicare la aparitia fructului2 aplicare 2 saptamani mai tarziu3 6 aplicari dupa ce fructele au ajuns la dimensiunea unei nuci la intervale de 14 zile |
---|---|
Carenta de calciu salata 3 l/ha - 5 l/ha aplicare saptamanala! • salata conopida | Incepeti imediat dupa formarea capatanii telinaincepeti cu aprox 5 7 saptamani inainte de recoltare udand corespunzator in mijlocul plantei |
Carenta de calciu ardei 3 l/ha - 6 l/ha 1 l/ha - 5 l/ha culturi de camp | Aplicari repetate la intervale de 7 10 zile incepand la aprox 10 zile dupa iesirea fructului culturi in spatii protejateaplicari repetate la intervale de 7 10 zile incepand la aprox 10 zile dupa iesirea fructului |