Fier de calcat Philips perfectcare azur gc4928/30, talpa t-ionicglide, 3000w, 0.35l (alb-mov)
Philips

Fier de calcat Philips perfectcare azur gc4928/30, talpa t-ionicglide, 3000w, 0.35l (alb-mov)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cel mai rapid fier de calcat de la Philips Calca orice haina care se poate calca, de la blugi la matase si de la bumbac la casmir, dintr-o singura alunecare (in orice ordine, fara sa reglezi temperatura). PerfectCare Azur ofera rezultate perfecte fara riscul de arsuri si lipire.
  • Calcarea hainelor este acum mai usoara si mai rapida.
  • Tehnologia OptimalTemp: combinatia perfecta de temperatura Cea mai recenta inovatie in domeniul calcatului pentru a furniza combinatia perfecta de abur si temperatura.
  • Este conceputa pentru a-ti asigura un proces de calcare rapid, rezultate excelente pe cutele dificile, fara a fi necesara nicio setare si fiind sigur pe toate materialele ce pot fi calcate.
  • Combinatia perfecta intre abur si temperatura deoarece: 1) Procesorul pentru control inteligent seteaza temperatura corecta 2) Tehnologia HeatFlow permite un echilibru uniform de abur si temperatura. 100% sigur pe toate articolele care pot fi calcate 100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul.
  • Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi calcate si au confirmat rezultate de calcare excelente. 100% usor de utilizat, fara reglaje necesare 100% usor de utilizat, fara reglaje necesare.
  • Acum poti calca toate articolele care pot fi calcate unul dupa altul, fara a fi nevoie sa astepti sau sa reglezi selectorul de temperatura.
  • Testat si aprobat de experti independenti in domeniul textilelor Acest fier de calcat este testat si aprobat, pentru performanta sa de calcare excelenta, de institute independente de experti in domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark.
  • Programul Woolmark Apparel Care ajuta consumatorii sa identifice produsele de calitate destinate ingrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark in vederea utilizarii cu produse din lana.
  • Philips, cu tehnologia sa exclusiva OptimalTEMP, este pana in prezent singura marca ce poate fi certificata cu standardul de aur de la Woolmark.
443.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

OptimaltempCombinatia perfecta de temperatura
Combinatia perfecta intre abur si temperatura deoarece1)
T-ionicglideCea mai buna talpa de 5 stele
Detartrare cu actiune dublaCombinatia inteligenta intre pastile anticalcar si o curatare automata regulata reduce depunerile de calcar

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri fiare de calcat

Categorii Philips

Fier de calcat Philips perfectcare azur gc4928/30, talpa t-ionicglide, 3000w, 0.35l (alb-mov)

Fier de calcat Philips perfectcare azur gc4928/30, talpa t-ionicglide, 3000w, 0.35l (alb-mov)

443.99 Lei

Cautari frecvente