Fotoliu rotativ tapitat cu stofa si picior metalic, sensiv ivoir / negru, l103xa84xh119 cm

Fotoliu rotativ tapitat cu stofa si picior metalic, sensiv ivoir / negru, l103xa84xh119 cm

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Culoare tapiterie: IvoirnCuloare picior: NegrunDescriere:nFotoliul fix Sensiv impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.
  • Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare.nDimensiuni exterioare:nLatime totala: 103 cmnAdancime totala: 84 cmnInaltime totala: 119 cmnInaltime sezut: 45 cmnGreutatea produsului: 20 kgnDetalii tehnice:nFotoliul este tapitat cu stofa. nTapiteria nu este detasabila.nFotoliul este rotativ.nAsamblare:nProdusul este asamblat.nPretul afisat nu include montajul, alte piese de mobilier si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nNuanta tapiteriei poate sa difere fata de poza de prezentare.
  • In functie de lumina, culoarea poate fi mai inchisa sau mai deschisa.nProdusul este tapitat in intregime cu materialul Loris 01 grupa II.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

TapiterieIvoirnculoare piciornegrundescrierenfotoliul fix
Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare.ndimensiuni exterioareNlatime totala103 cmnadancime totala84 cmninaltime totala119 cmninaltime sezut45 cmngreutatea produsului20 kgndetalii tehnicenfotoliul este tapitat cu stofa ntapiteria nu este detasabilanfotoliul este rotativnasamblarenprodusul este asamblatnpretul afisat nu include montajul alte piese de mobilier si accesoriile din imaginea de prezentare a produsuluinnuanta tapiteriei poate sa difere fata de poza de prezentare

Reduceri fotolii fixe

Branduri fotolii

Cautari frecvente