In gospodariile rurale, in care se cresc porci, unul dintre preparatele traditionale este carnea la garnita.
Bucati de carne macra sau de carnati, care au fiert in untura.
Bucatile de carne in untura se pastreaza foarte bine la garnita.
Garnita (bidon) din otel emailat are 12 litri, baza mare, si forma conica.
Este prevazuta cu manere si capac.
Garnita este acoperita in totalitate cu un strat de smalt pentru protectie antibacteriana.
Poate fi folosita si pentru depozitarea si transportul laptelui.
Inainte de utilizare, se recomanda curatarea si clatirea interiorului cu apa.
Principalele caracteristici ale produsului: Garnita emailata, bidon pentru untura Volum 12 si 20 litri Realizat din otel emailat Prevazuta cu manere si capac Pentru transportarea si depozitarea unturii sau a laptelui.
Dimensiuni inaltime: 32 cm (320 mm) Diametru: 21 cm (210 mm) pentru varianta de 12 litri si inaltime 39 cm si diametru 28 cm pentru varianta de 20 litri .
Produsului | Garnita emailata bidon pentru untura |
---|---|
Dimensiuni inaltime | 32 cm (320 mm) |
Diametru | 21 cm (210 mm) pentru varianta de 12 litri si inaltime 39 cm si diametru 28 cm pentru varianta de 20 litri |