Pigna Ghiozdan army, tip rucsac, adolescenti liceu, 2 fermoare, bretele ajustabile

Pigna Ghiozdan army, tip rucsac, adolescenti liceu, 2 fermoare, bretele ajustabile

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Ghiozdan Army, tip rucsac, adolescenti liceu, 2 fermoare, bretele ajustabile Ghiozdanul scoalar cu imprimeu camuflaj gri este confectionat dintr-un material textil de tip Ripstop, care este un material usor, iar baza este din Poliester, rezultand astfel un ghiozdan foarte rezistent la uzura.
  • Prevazut cu un compartiment principal incapator ce se inchide cu fermoar si un compartiment pe partea din fata (buzunar) ce se inchide tot cu fermoar, ghiozdanul este deosebit de incapator si practic.
  • Spatele si bretelele sunt intarite si buretate pentru un confort sporitla purtare, iar bretelele ghiozdanului sunt ajustabile.
  • Caracteristici: ghiozdan pentru liceu; model unisex; un compartiment principal generos; un buzunar frontal; inchiderea compartimentului si buzunarului frontal se face simplu cu fermoar ascuns; umerii vor fi protejati datorita bretelelor late si captusite; bretelele sunt reglabile in functie de dimensiunea potrivita; dispune de maner ce faciliteaza transportul ghiozdanului in mana; confectionat din material durabil Ripstop si Poliester; dimensiuni 40.5x32x13.5 cm; culoare gri..
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Caracteristici ghiozdan pentru liceu

Despre Pigna

Pigna este un brand italian cunoscut pentru produsele sale de papetărie și furnituri de birou. Pigna oferă o gamă largă de articole, inclusiv caiete, blocnotes, agende, mape, referate și alte produse pe hârtie. Marca este recunoscută pentru materialele sale de înaltă calitate, construcția durabilă și designul elegant.

Produsele de papetărie Pigna sunt populare printre studenți, profesioniști și oricine apreciază articolele din hârtie bine lucrate și plăcute din punct de vedere estetic. Marca încorporează adesea caracteristici inovatoare și design funcțional în produsele sale pentru a îmbunătăți gradul de utilizare și organizarea.

Pe lângă articolele de papetărie tradiționale, Pigna poate oferi și rechizite de birou, cum ar fi pixuri, creioane, markere, organizatoare de birou și alte accesorii pentru a susține productivitatea și creativitatea în diferite medii de lucru și de studiu.

În general, Pigna este respectată pentru angajamentul său față de calitate, design și funcționalitate pe piața de papetărie și furnituri de birou.

Categorii Pigna

Cautari frecvente