Gps tracker moto iuni track i11, localizare si urmarire gps

Gps tracker moto iuni track i11, localizare si urmarire gps

Vezi magazinul Techstar
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Functionalitate: Dispozitivul GPS permite localizarea si monitorizarea motocicletelor , automobilelor si este prevazut cu un suport de prindere.Modul tracking dispune de functii multiple prin care dispozitivul va poate semnaliza: depasirea unei anumite viteze, parasirea unui perimetru prestabilit, punerea in miscare a automobilului / obiectului pe care este montat.
  • Functii principale: Urmarirea si localizarea globala a motocicletei sau automobilului pe care este montat dispozitivul GPS.Atentionare in momentul in care se depaseste o viteza prestabilita.Atentionare in momentul in care se depaseste un perimetru predefinit.Carcasa magnetica usor de aplicat pe suprafete metalice Mod de utilizre: Inserati o cartela SIM cu credit in dispozitiv.
  • Pentru a initializa dispozitivul este necesar sa trimiteti un SMS catre numarul cartelei SIM introduse, conform manulului.Pentru a afla locatia, trebuie doar sa apelati dispozitivul dupa care veti primi un SMS cu coordonatele acestuia.Cand bateria dispozitivului este foarte slaba, se trimite SMS de avertizare catre numarul dumneavoastra.
  • Introducerea cartelei SIM In primul rand trebuie sa avem o cartela in retea 2G (Orange, Telekom sau Vodafone). Introduceti cartela intr-un telefon mobil, dezactivati codul pin al cartelei, apoi activati cartela printr-un simplu apel telefonic.Desfaceti cu atentie suruburile de pe spatele dispozitivului, scoateti capacul rosu, apoi rasuciti incet placa gps-ului in sensul invers acelor de ceas pentru a vedea slotul sim-ului.
  • Cartela se introduce cu partea taiata in fata.
  • Dupa ce am introdus cartela, comutam butonul in pozitia ON.
  • Punem capacul GPS-ului inapoi, strangem cu grija suruburile.Pentru a porni dispozitivul, trecem usor cheita prin partea de jos a dispozitivului, acesta va emite semnale luminoase.
  • Specificatii: GSM module:MTK Case,Triband or Quadband Optional, Support the TCP protocolGPS Chipset:JRC chipsetGPS sensitivity:-164dBC/A Code/:1.023MHz chip rateChannels:210 channel all-in-view trackingGPS frequency: L1,1575.42MHzGPS Position Accuracy:2.5 meters, CEPGSM Position Accuracy Later will realizeVelocity Accuracy:0.1m/sTime Accuracy:Synchronized to GPS timeCold Start:35sec.,averageHot Start:1sec.,averageWarm Start:30sec.,averageAltitude Limit:18,000 meters (60,000feet) max.Velocity Limit:515 meters/second (1000knots) max.Acceleration Limit:Less than 4g Pachetul contine: Dispozitivul propriu-zisClema de prindere cu suruburiCabluri de conectare cu releuManual de utilizare Mentiuni: Nu include cartela GSM.Atentie!
  • Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.Folositi cartele GSM in retea 2G (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz), nu folositi cartele in reteaua DigiMobil.
  • Autonomie: 10 24 h Autonomie: Nelimitat conectare la priza Timp de incarcare: 3 4 ore Baterie: 600mAh 3.7V Lithium-Ion..
369.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Functionalitate
Gps permite localizarea si monitorizarea motocicletelor , automobilelor si este prevazut cu un suport de prindere.modul tracking dispune de functii multiple prin care dispozitivul va poate semnalizaDepasirea unei anumite viteze parasirea unui perimetru prestabilit punerea in miscare a automobilului obiectului pe care este montat
Functii principaleUrmarirea si localizarea globala a motocicletei sau automobilului pe care este montat dispozitivul
Mod de utilizreInserati o cartela
SpecificatiiGsm modulemtk
ChipsetJrc chipsetgps sensitivity164dbca
Code/1023mhz chip ratechannels210 channel allinview trackinggps frequencyl1157542mhzgps
Accuracy25 meters
01mstime
Synchronized to
Start35secaveragehot
1secaveragewarm
30secaveragealtitude
Limit18000 meters (60000feet) maxvelocity
515 meterssecond (1000knots) maxacceleration
Less than 4g
Pachetul contineDispozitivul propriuzisclema de prindere cu suruburicabluri de conectare cu releumanual de utilizare
MentiuniNu include cartela
Autonomie10 24 h
Nelimitat conectare la priza
Timp de incarcare3 4 ore
Baterie600mah 37v

Reduceri auto

Branduri auto

Gps tracker moto iuni track i11, localizare si urmarire gps

Gps tracker moto iuni track i11, localizare si urmarire gps

369.00 Lei

Cautari frecvente