Gratarul cu placi ceramice Roller-grill este un aparat indispensabil in restaurantele de tip fast-food sau catering.
Timpul redus necesar prepararii si calitatea sunt rezultatul a 3 tehnologii combinate: contactul cu preparatul, lampile infrarosu si presiunea echilibrata datorata ramei detasabile din inox situate in partea de jos.
Atinge temperatura de 270˚C in 2’30 minute.
- 3 panini in 1’45 minute; 90/ora; - sandwichuri cu invelis crocant si interior topit (temperatura de 65 ˚C in interior); Pe placa inferioara se pot gati diverse preparate cu ar fi: omleta, oua prajite, blinis, lipii, etc.
Caracteristici: Termostat ce permite reglarea temperaturii in intervaluri cuprinse intre: 0-350°C; Racleta pentru curatare inclusa; Buton Pornit/Oprit; Indicator luminos de functionare; Dimensiuni: 39 x 60 x 26 cm; Suprafata de gatit: 35.
5 x 30.
4 cm; Greutate: 14 kg; Putere: 3 kW, 230V;.
Combinate | Contactul cu preparatul lampile infrarosu si presiunea echilibrata datorata ramei detasabile din inox situate in partea de jos |
---|---|
Pe placa inferioara se pot gati diverse preparate cu ar fi | Omleta oua prajite blinis lipii etc |
Caracteristici | |
Termostat ce permite reglarea temperaturii in intervaluri cuprinse intre | 0350c |
Dimensiuni | 39 x 60 x 26 cm |
Suprafata de gatit | 355 x 304 cm |
Greutate | 14 kg |
Putere | 3 kw 230v |