Hamac frontline sunset orange Dd Hammocks 2.7m x 1.4m

Hamac frontline sunset orange Dd Hammocks 2.7m x 1.4m

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Popularul hamac DD Frontline este un design versatil și rezistent cu doua straturi cu o baza respirabila și plasa de țanțari incorporata -ceea ce inseamna ca exceleaza in diferite zone climatice.
  • Cu chinga premontata și stalpi cu lațime de 60 cm/elastic inclus pentru a ridica plasa oferind un interior spațios ușurința de instalare a Frontline-ului il face un sistem complet excelent potrivit pentru utilizatorii cu orice nivel de experiența de campare cu hamac.
  • Asortați-l cu o patura de interior DD pentru a campa confortabil in lunile mai reci sau luați-l intr-o expediție tropicala plasa și materialul sau respirabil il fac un hamac ideal pentru jungla.
  • Dormiți 100% fara insecte cu plasa de insecte a hamacului Frontline inchisa cu fermoar sau pur și simplu desfaceți fermoarul de ambele parți și rulați-l pentru a o fixa rapid.. Alternativ suspendați hamacul cu plasa in partea de jos pentru a va relaxa la soare!
  • De asemenea dispune de 4 buzunare interne care pot fi folosite pe interiorul hamacului sau pe exterior atunci cand sunt suspendate cu plasa in partea de jos.
  • Ideal pentru depozitarea lucrurilor esențiale și valoroase!
  • Nota!
  • Acest hamac nu este impermeabil.
  • Caracteristici: Dimensiune 27 m x 14 m confortabil pentru persoane de pana la 1.98 m și 125 kg; Culoare Sunset Orange; Greutate 850 g doar hamac; Limita de greutate 125 kg Coletul contine: Include hamac Frontline chinga 10 m snur elastic 2 x stalpi saci ✔️Design respirabil cu doua straturi cu inchidere cu velcro introduceți o saltea gonflabila parțial umflat intre straturi pe vreme mai rece ✔️Plasa de tantari cu plasa ultrafina incorporata: fermoar inchis si protejeaza impotriva tuturor insectelor suspendata cu stalpi de raspandire de 60 cm pentru un interior spatios! ✔️2 x stalpi de impraștiere ușoari pliabili de 60 cm și 2 x 2 m lungimi de elastic pentru a suspenda plasa ✔️2 x fermoare cu doua fețe pentru deschidere și inchidere ușoara ✔️2 x bucle interioare de suspendare pentru torțe ochelari... ✔️4 buzunare interne pentru depozitarea obiectelor de valoare mici acestea pot fi folosite in orice configurație a hamacului! ✔️4 urechi pe fiecare colț al bazei pentru a fixa pentru a suspenda echipamentul sau pentru a se potrivi cu o patura DD ✔️Preinstalat cu chinga de suspensie puternica de 10 m 5 m la fiecare capat Pentru a afla mai multe informatii despre Intindere Intretinere hamace > Click Aici Garantie 24 luni Instructiuni pentru ancorarea in siguranta a hamacului:
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

CaracteristiciDimensiune 27 m x 14 m confortabil pentru persoane de pana la 198 m si 125 kg
Coletul contineInclude hamac
Frontline - chinga 10 m - snur elastic - 2 x stalpi - saci ✔️design respirabil cu doua straturi cu inchidere cu velcro - introduceti o saltea gonflabila partial umflat intre straturi pe vreme mai rece ✔️plasa de tantari cu plasa ultrafina incorporataFermoar inchis si protejeaza impotriva tuturor insectelor suspendata cu stalpi de raspandire de 60 cm pentru un interior spatios 2 x stalpi de imprastiere usoari pliabili de 60 cm si 2 x 2 m lungimi de elastic pentru a suspenda plasa 2 x fermoare cu doua fete pentru deschidere si inchidere usoara 2 x bucle interioare de suspendare pentru torte ochelari 4 buzunare interne pentru depozitarea obiectelor de valoare mici acestea pot fi folosite in orice configuratie a hamacului 4 urechi pe fiecare colt al bazei pentru a fixa pentru a suspenda echipamentul sau pentru a se potrivi cu o patura

Categorii Dd Hammocks

Branduri hamace

Cautari frecvente