Hamac frontline xl olive green Dd Hammocks 3m x 1.8m

Hamac frontline xl olive green Dd Hammocks 3m x 1.8m

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Uriașul DD XL Frontline ofera aceeași baza respirabila și plasa ultra-fina ca Frontline obișnuita dar are stalpi de impraștiere curbați complet pentru a crea un efect de tunel și a maximiza beneficiul lațimii suplimentare a podelei.
  • Cu baza sa respirabila hamacul DD XL Frontline funcționeaza bine intr-o varietate de climate inclusiv in jungla acesta este cel mai bun hamac pentru rulote mai inalte.
  • Dormiți 100% fara insecte cu plasa complet desfașurata sau pur și simplu desfaceți fermoarul ambelor parți și rostogoliți peste stalpi pentru a va proteja.
  • Alternativ suspendați hamacul cu plasa in partea de jos pentru a va relaxa la soare!
  • Folosit cu un groundheet acest hamac face și un bivi incapator.
  • Caracteristici: Dimensiune 3 m x 18 m confortabil pentru persoane de orice inalțime și pana la 125 kg; Culoare Verde masline; Greutate 1250g excl. chingi și stalpi; Limita de greutate 125 kg Coletul contine: Hamac XL Frontline; chinga 10 m; 2 x snur elastic de 1 m; 2 x stalpi de plasa curbate; buzunar ✔️ Design cu doua straturi respirabil cu inchidere cu velcro – introduceți un covor termic sau de camping parțial umflat intre straturi pe vreme rece ✔️ Plasa de tantari cu plasa ultrafina incorporata: fermoar inchis si protejeaza impotriva tuturor insectelor chiar si a muschiului scotian! se desface de pe ambele parti. ✔️ 2 x stalpi de impraștiere curbați ușori pe toata lațimea pentru a crea spațiu maxim in interior și pentru a suspenda plasa ✔️ 4 buzunare interne pentru obiecte de valoare mici și un buzunar mai mare suspendat deasupra ✔️ 4 urechi mari pe fiecare colț al bazei pentru a susține stalpii de impraștiere ✔️ Preinstalat cu chinga de suspensie puternica de 10 m 5 m la fiecare capat ✔️ Nota!
  • Acest hamac este conceput pentru a fi folosit doar de o persoana.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

CaracteristiciDimensiune 3 m x 18 m confortabil pentru persoane de orice inaltime si pana la 125 kg
Coletul contineHamac
Plasa de tantari cu plasa ultrafina incorporataFermoar inchis si protejeaza impotriva tuturor insectelor chiar si a muschiului scotian se desface de pe ambele parti 2 x stalpi de imprastiere curbati usori pe toata latimea pentru a crea spatiu maxim in interior si pentru a suspenda plasa 4 buzunare interne pentru obiecte de valoare mici si un buzunar mai mare suspendat deasupra 4 urechi mari pe fiecare colt al bazei pentru a sustine stalpii de imprastiere

Categorii Dd Hammocks

Branduri hamace

Cautari frecvente