Mmd Husa telefon pentru samsung galaxy j7 (2016)
Mmd

Mmd Husa telefon pentru samsung galaxy j7 (2016)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea.
  • Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Samsung serie Galaxy J7 (2016). Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon Samsung Galaxy J7 (2016) este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp.
  • Cu toate acestea sansele de a-l deteriora, sparge, zgaria sunt destul de mari.
  • Statistic, din cauza acestor evenimente nedorite, prejudiciul este de zece ori mai frecvent decat furtul sau pierderea unui dispozitiv, iar reparatia telefonului devine foarte costisitoare uneori depasind costurile de achizitie ale terminalului.
  • Achizitia unei Huse va ajuta: sa protejati carcasa telefonului (pentru ecran trebuie sa cumparati o folie); sa evitati situatiile neplacute: deteriorare, spargere, zgariere telefon; -sa pastrati in conditii de siguranta pe termen lung si fara costuri suplimentare carcasa telefonului.
  • Husa este fabricata din material TPU(Poliuretan Termoplastic), acopera toata suprafata carcasei telefonului mobil(Smartphone), partile curbe, rotunde, oferindu-i acestuia o protectie maxima la contactul cu diferite suprafete dure, dar si protectie la praf si NU se ingalbeneste dupa un anumit timp.
  • Husa are margini rotunjite, bine definite, se integreaza perfect cu suprafata acoperita, confera un confort la atingerea cu degetul, mana, permite accesul foarte usor la butoanele aparatului.
  • Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei Huse, comparativ cu altele, este acela ca pastreaza aspectul original si nealterat al caracteristicilor telefonului: design, culoare, butoane.
  • Caracteristici / Proprietati Husa (Tehnologie Unica, Brevetata) Materialul TPU oferta transparenta maxima si previne ingalbenirea; Materialul TPU este flexibil si moale, va permite foarte usor scoaterea si punerea telefonului; In cazul unui impact cu diferite suprafete va prelua socul si nu il va transmite mai departe terminalului; Prin ad?ugarea de micro-puncte mici în interiorul husei, o inovatie de mare succes, s-a reusit eliminarea depunderilor de murd?rie ?i a eventualelor depuneri de particule de praf, dar si a apei.
  • Husa, datorita principalului material din care este fabricata (TPU: poliuretan termoplastic -inglobeaza cele mai avansate tehnologii, cele mai rezistente materiale) nu afecteaza functionarea terminalului: Calitate receptie semnal 10, pe o scala de la 1-10; Accesibilitate si Manipulare Butoane 10, pe o scala de la 1-10.. Samsung Electronics Co., Ltd. se angajează în fabricarea și vânzarea de electronice și periferice pentru computer.
26.62 LeiPret vechi: 28.00 LeiDiscount 5%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Ajuta sa protejati carcasa telefonului (pentru ecran trebuie sa cumparati o folie)
- sa evitati situatiile neplacuteDeteriorare spargere zgariere telefon
Huse, comparativ cu altele, este acela ca pastreaza aspectul original si nealterat al caracteristicilor telefonuluiDesign culoare butoane
Husa, datorita principalului material din care este fabricata (tpuPoliuretan termoplastic inglobeaza cele mai avansate tehnologii cele mai rezistente materiale) nu afecteaza functionarea terminaluluicalitate receptie semnal 10 pe o scala de la 110
Compania opereaza prin urmatoarele divizii de afaceriConsumer

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri huse telefoane

Mmd Husa telefon pentru samsung galaxy j7 (2016)

Mmd Husa telefon pentru samsung galaxy j7 (2016)

26.62 Lei

Cautari frecvente