Acest ibric multifunctional poate fi folosit pentru a incalzi orice lichid se doreste, cum ar fi ceai, cafea, ciocolata calda, bauturi spirtoase, vin și altele.
Ideal pentru o noapte de iarna rece, folosit de obicei în Peninsula Iberica pentru a face Licoarea de Incalzit Inima - cu vin si miere: Fierbatorul este umplut cu vin și plasat pe o plita sau aragaz pentru a-l incalzi mai intai, apoi se asaza pe suportul arzator cu lumanare ca sa-l pastrati cald.
Poate fi de asemenea folosit pentru a face vinul fiert, cum ar fi Glühwein, o bautură germana, de asemenea, cunoscuta sub numele de Vin Chaud în Franta sau Vin Brule in Italia.
Vinul rosu este combinat cu condimente, cum ar fi scortisoara, cuisoare, nucsoară, ghimbir, fructe citrice si zahar.
Mai intai puneti niste apa in fierbator cu condimentele preferate si zahar; puteți adauga, de asemenea, coaja de portocala pentru aroma.
Se aduce compozitia pana la punctul de fierbere si se lasa sa fiarba pana se ingroasa si devine siropoasa.
Se completeaza cu vin si apoi, noua compozitie se incalzește pana la putin sub punctul de fierbere.
In acest moment, puteti transfera fierbatorul pe arzatorul prevazut cu lumanare si puteti servi vinul in cestile de cupru, garnisite cu felii de portocala si batoane de scortisoara.
Recomandam a se servi inainte de culcare, pentru a fi sigur ca nu mai aveti de condus :) Intretinerea Cuprului: Sugestii traditionale pentru intretinerea si curatarea cuprului: 1.
Ingrediente: ketchup Procedura: Intr-o carpa curata, puneti o cantitate mica de ketchup si raspanditi-o uniform pe ustensila.
Lasati-l sa actioneze timp de 1 sau 2 minute.
Curatati cu o carpa uscata pana cand obiectul este complet uscat.
Ingrediente: sare, otet alb si faina de grau Procedura: Se adauga o lingura mare de sare la o ceasca de ceai umpluta cu otet alb.
Se adaugă faina de grau, treptat, pana cand se formeaza o pasta.
Cu o carpa textila, raspanditi pasta pe cupru, printr-o frecare foarte buna a zonelor cu pete.
Permiteti-i sa actioneze timp de 15 pana la 60 de minute, in funcție de gradul de murdarie.
Se clateste cu apa calda si apoi se face o lustruire usoara cu o carpa uscata.
Intretinere rapida si eficienta pentru toate obiectele din Cupru - Lamaia ! Taiati o lamaie in doua jumatati.
Folositi una dintre jumatati pentru a polisa uniform obiectul din cupru.
Clatiti cu apa calduta, apoi uscati cu o carpa curata.
Veti obtine astfel, luciul initial al obiectului.
Miere | Fierbatorul este umplut cu vin si plasat pe o plita sau aragaz pentru al incalzi mai intai apoi se asaza pe suportul arzator cu lumanare ca sal pastrati cald |
---|---|
Recomandam a se servi inainte de culcare, pentru a fi sigur ca nu mai aveti de condus | ) |
Cuprului | Sugestii traditionale pentru intretinerea si curatarea cuprului1 |
Ingrediente | Ketchup Sare otet alb si faina de grau |
Procedura | Intro carpa curata puneti o cantitate mica de ketchup si raspanditio uniform pe ustensila Se adauga o lingura mare de sare la o ceasca de ceai umpluta cu otet alb |