Kit statie radio cb Tti tcb-5289, asq, scanare canale cu antena pni ml160, cablu t601
Tti

Kit statie radio cb Tti tcb-5289, asq, scanare canale cu antena pni ml160, cablu t601

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Statie radio CB programabila TTI TCB-5289 este o statie radio ce opereaza in banda CB AM/FM, pe frecventa 28.000-29.700MHz.
  • Este dotata cu numeroase functii care pot fi personalizate prin software-ul de programare.
  • Functii avansate Statia TTI TCB-5289 este dotata cu o multitudine de functii care o transforma intr-un produs complex adaptata nevoilor si celor mai exigenti utilizatori ai benzii CB: Squelch manual si automat pentru reducerea pana la limita confortului a bruiajului din fundal; TOT (Timer Out Timer) pentru reglarea timpului limita de emisie; Scan pentru scanarea canalelor din banda CB; Memorie canale; Dual watch pentru monitorizarea simultana a doua canale; Noise blanker filtru ce permite reducerea zgomotului din semnalul receptionat; si Roger beep sunt la finalul emisiei.
  • Putere High/Low, functii programabile O parte dintre functiile statiei pot fi personalizate prin software-ul de programare.
  • Statia are un port dedicat de panoul posterior pentru conectarea cablului de programare (nu este inclus). Performante Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR < 1.1, Putere maxima aplicata 600 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.
  • Distanta de comunicare Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB.
  • Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard.
  • Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.
  • Lungime Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic.
  • Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
900.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CbSquelch manual si automat pentru reducerea pana la limita confortului a bruiajului din fundal
Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizareSwr
Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucruAntena calibrata camp deschis fara obstacole statia cu putere maxim legal admisa de 4w si cu o receptie standard
Orice obstacol cum ar fiDealuri munti cladiri pereti pot duce la micsorarea acestei distante
Kitul are contine

Categorii Tti

Kit statie radio cb Tti tcb-5289, asq, scanare canale cu antena pni ml160, cablu t601

Kit statie radio cb Tti tcb-5289, asq, scanare canale cu antena pni ml160, cablu t601

900.00 Lei

Cautari frecvente