Kit tastatura si mouse wireless Microsoft sculpt comfort desktop
Microsoft

Kit tastatura si mouse wireless Microsoft sculpt comfort desktop

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Confort maxim, personalizat pentru dvs.
  • Dispunând de un design conturat, caracteristici personalizabile care se adaptează cu uşurinţă la cerinţele dvs. şi un mouse de mâna dreaptă proiectat special, setul Sculpt Comfort Desktop transformă modul în care utilizaţi tastatura şi mouse-ul.
  • Acesta vă ajută să vă ţineţi încheieturile într-o poziţie neutră, oferindu-vă în acelaşi timp o funcţionalitate şi comenzi rapide care îmbunătăţesc eficienţa tastării.
  • Design modular modern Designul suplu şi dispunerea Comfort Curve asigură accesul simplu la taste, oferind în acelaşi timp o poziţie mai dreaptă pentru încheieturi prin suportul ergonomic pentru palme, care vă protejează împotriva durerilor cauzate de microtraumatisme repetate.
  • Bara de spaţiu împărţită oferă o funcţionalitate Backspace nouă, pentru a vă ajuta să tastaţi într-un mod cât mai eficient.
  • Aveţi un spaţiu de lucru restrâns?
  • Setul Sculpt Comfort Desktop poate fi personalizat cu uşurinţă pentru a economisi spaţiu şi oferă o formă mai compactă prin detaşarea suportului pentru palme.
  • Integrare cu Windows 8 Setul Sculpt Comfort Desktop se integrează perfect cu Windows 8. Tastele pentru acces rapid asigură comenzi rapide la cele mai utilizate funcţii ale tastaturii.
  • Dispozitivul tactil Windows, adică banda tactilă aflată pe partea laterală a mouse-ului, vă permite să folosiţi funcţionalitatea de tragere cu degetul atunci când navigaţi în ecranul de Start.
  • Suprafaţă a tastelor profilată Asigură o poziţie mai naturală a încheieturilor Suport pentru sprijinirea şi înălţarea palmelor căptuşit şi detaşabil Se poate detaşa cu uşurinţă pentru tastare mai confortabilă. Dispozitiv tactil Windows Accesaţi instantaneu ecranul de Start Windows sau trageţi cu degetul pentru a parcurge aplicaţiile. ..
403.99 LeiPret vechi: 409.99 LeiDiscount 2%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Microsoft

Microsoft Corporation este o companie multinațională de tehnologie care este una dintre cele mai mari și mai influente din lume. A fost fondată de Bill Gates și Paul Allen în 1975 și are sediul în Redmond, Washington. Microsoft este cunoscut pentru dezvoltarea, acordarea de licențe și vânzarea unei game largi de produse software, dispozitive de calcul și servicii.

Unele dintre cele mai cunoscute produse Microsoft includ sistemul de operare Windows, suita de software de productivitate Microsoft Office și platforma Azure cloud computing. Compania a jucat un rol semnificativ în revoluția computerelor personale, iar software-ul său este utilizat pe scară largă în afaceri, case și instituții de învățământ la nivel global.

Microsoft și-a diversificat afacerile de-a lungul anilor și este implicată în diverse sectoare, inclusiv cloud computing, jocuri, hardware (cum ar fi linia de dispozitive Surface) și inteligență artificială. Unele dintre celelalte produse și servicii notabile includ consola de jocuri Xbox, platforma de colaborare Microsoft Teams și cadrul de dezvoltare .NET.

Reduceri tastaturi pc

Categorii Microsoft

Kit tastatura si mouse wireless Microsoft sculpt comfort desktop

Kit tastatura si mouse wireless Microsoft sculpt comfort desktop

403.99 Lei

Cautari frecvente