Caracteristici: Frecventa nominala: 50 Hz; Tensiune: 220-240 V; Putere: 730 - 870 W Greutatea painii coapte: 900 g.
/ 1125 g.
/ 1350 g.
(2/ 2.
5/3 kg); 12 programe digitale; Picioare antiderapante; Cronometru programabil pana la 15 ore; 3 niveluri de rumenire: usoare, medii si prajite; Lungimea cablului - 100 cm; Latimea produsului: 28 cm; Inaltimea produsului: 30,5 cm; Adancimea produsului: 43,5 cm; Material pentru carcasa: plastic / metal; Framantare automata / control de rumenire / pornire intarziata.
Continut pachet: Forma de coacere - 22 cm x 12.
7 cm x 14.
8 cm; 2 palete framantate; Pahar de masurare - 250 ml; Carlig pentru scoaterea matritei; 2 linguri cu cupa de masurare; Instructiuni de operare si carte de retete; Manual de utilizare in engleza, poloneza, romana, rusa, ucraineana.
Programe: Programul principal „paine alba” - este folosit pentru coacerea painii folosind faina alba sau alba inchisa ca ingredient principal.
Pentru a selecta acest program, apasati o data „MENU”.
„Paine franceza” - coacerea painii franceze.
Da painea coapta o crusta crocanta.
De asemenea, potrivit pentru coacere cu continut scazut de grasimi si zahar.
Pentru a selecta acest program, apasati de doua ori butonul «MENU».
„Paine integrala” - program de coacere pentru paine facuta din grau sau faina integrala.
Pentru a selecta acest program, apasati butonul MENU de 3 ori.
Rulouri de coacere „Bun”.
Acest program foloseste o temperatura scazuta pentru a reduce rumenirea aluatului cu un continut ridicat de zahar.
Pentru a selecta acest program, apasati butonul MENU de 4 ori.
inchTortinch - un program pentru prepararea aluatului pentru tort.
Pentru a selecta un program, apasati „MENU” de 5 ori.
„Paine fara gluen” - un program pentru prepararea coptului alimentar din soiuri de faina fara gluten.
Pentru a selecta acest program, faceti clic pe butonul «MENU» de 6 ori.
„Gatirea rapida” - un program de preparare rapida a painii, cu adaugare de drojdie.
Se foloseste atunci cand doriti sa coaceti painea in mai putin timp decat painea alba.
Painea coapta folosind acest program este de obicei mai mica si are o structura mai densa.
Pentru a selecta acest program, apasati butonul «MENU» de 7 ori.
„Prajituri” - acest program este folosit pentru a framanta aluatul, a-l framanta si a-l modela manual Acest program nu are functie de coacere.
Deci, aluatul gatit, gatit este copt in cuptoare si cuptoare.
Pentru a selecta acest program, apasati butonul „MENU” de 8 ori.
„Paste” - program de preparare a aluatului pentru paste.
Nu exista nicio functie de coacere.
„Buttermilk” - un program pentru gatitul laptelui de lapte, ca rezultat al frantului de unt cu smantana.
„Jam” dispozitivul gateste automat gem din fructe proaspete.
Fructele mari trebuie taiate in jumatate sau in 4 parti.
Pentru a selecta acest program, apasati „MENU” de 11 ori.
„Doar pentru coacere” - un program numai pentru coacere sau pentru prepararea in prealabil a copturilor.
Caracteristici | Frecventa nominala50 |
---|---|
Tensiune | 220240 |
Putere | 730 870 |
Greutatea painii coapte | 900 g 1125 g 1350 g (2 253 kg) |
3 niveluri de rumenire | Usoare medii si prajite |
Latimea produsului | 28 cm |
Inaltimea produsului | 305 cm |
Adancimea produsului | 435 cm |
Material pentru carcasa | Plastic metal |
Continut pachet | Forma de coacere 22 cm x 127 cm x 148 cm |
Programe | Programul principal paine alba este folosit pentru coacerea painii folosind faina alba sau alba inchisa ca ingredient principal |