Masina de cusut computerizata Brother innov-is 1300, 182 cusaturi (alb)
Brother

Masina de cusut computerizata Brother innov-is 1300, 182 cusaturi (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Masina De Cusut Brother Innov-is 1300 este o masina pentru cei pasionati de cusut sau care doresc o masina computerizata usor de folosit cu o gama larga de cusaturi atat utilitare cat si de broderie si sistem de memorare.
  • Modelul cu ecran LCD de 9cm unde sunt afisate setarile pentru cusatura selectata sau mesaje de eroare pentru operatiuni incorecte.
  • Cusaturi disponibile realizeaza 182 de operatiuni de coasere, 10 butoniere automate realizate intr-un singur pas, fermoare, nasturi, cusaturi decorative sau 5 Fonturi monograme (litere brodate); “Buzunare electronice” pentru memorarea personalizata a combinatiilor de cusaturi in memoria masinii; Selector cusatura – capacul superior are si rolul de Grafic De Programe de unde puteti alege una din cusaturile afisate; Cusatura My Custom Stitch – va ofera posibilitatea de design de cusaturi nelimitate; tastatura Senzor Touch pentru selectare cusatura – pur si simplu introduceti numarul cusaturii alese pe care doriti sa o utilizati; Alte detalii tehnice Iluminarea zonei de coasere cu lumina alba si rece, cu 2 LED-uri pentru o vizibilitate imbunatatita a zonei de lucru (nu oboseste ochiul atunci se coase mult sau se cos materiale de culoare inchisa – negru pe negru.
  • Sistemul automat de infilare in ac trebuie doar sa urmati ghidul de infilare desenat pe masina, sa coborati suportul si acul este infilat; Sistem automat de taiat ata – prin simpla apasare a butonului ata va fi taiata automat; Bobinatorul inclus in masina ajuta la incarcarea rapida a bobinelor; Sistemul avansat al dintilor transportori va vor ajuta sa realizati cusaturi perfecte chiar si la materialele dificile; Functia de oglindire are o varietate de combinatii de cusaturi standard la simpla apasare a butonului modelul de cusatura selectat va fi cusut in oglinda Ac dublu pentru realizarea cusaturilor decorative in doua culori si nu numai; Acul cu vârf-bilă se foloseste atunci când coaseţi materiale elastice sau materiale pe care este posibil să săriţi cu uşurinţă cusăturile.
  • Buton pentru pentru intarire cusatura – utilizati acest buton pentru a realiza repetat o singura cusatura si un nod.
  • Daca butonul se tine apasat mai mult masina executa intarirea atata timp cat butonul este apasat; Sistemul de prindere al piciorusului Snap-on – permite schimbarea picioruselor in cel mai scurt timp scurt; Glisiera pentru reglarea vitezei permite modificarea vitezei chiar si in timpul functionarii masinii; Setare latime cusatura – latimea cusaturii poate fi ajustata pentru a face cusatura mai lata sau mai ingusta; Setare reglare pas (lungime) – lungimea pasului poate fi ajustata pentru a face cusatura mai lunga sau mai scurta; Setare tensionare fir – tensionarea firului se modifica in functie de materialul sau firul de ata utilizat; Genunchiera este comanda la genunchi cu ajutorul careia puteti ridica sau cobora piciorusul avand astfel mainile libere; Blatul de lucru cu brat detasabil – bratul se indeparteaza atunci cand doriti sa executati cusaturi de bucati cilindrice (maneci, craci de pantaloni etc.), bratul detasabil are si functia de compartiment pentru accesorii; Viteza maxima de coasere 850 impunsaturi pe minut; Pedala de picior pentru controlul vitezei de coasere.
  • Accesorii incluse: Piciorus zigzag “J” (pe masina), Piciorus pentru monograme “N”, Piciorus pentru Surfilare “G”, Piciorus pentru fermoar “I”, Piciorus pentru cusatura invizibila “R”, Piciorus pentru nasturi “M”, Piciorus pentru butoniera “A”, Set de ace (2 ace 75/11, 2 ace 90/14, ac cu varf bila auriu), Ac dublu, Ac 2,0/11, Bobina x4 buc (una este montata pe masina), Dispozitiv de desfacut cusaturi, Perie de curatat, Perforator de capse, Surubelnita mare, Surubelnita in “L”, Surubelnita in forma de disc, Ax pentru mosor orizontal, Opritoare mosor (dimensiuni diferite), Insertie mosor (mosor dr format mic) Plasa de protective mosor, Dispozitiv de comanda genunchi, Pedala de picior, Plic accesorii..
5,465.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

InclusePiciorus zigzag j (pe masina)

Despre Brother

Brother este o companie multinațională de electronice și echipamente electrice cunoscută pentru gama sa largă de produse, inclusiv imprimante, mașini de cusut, imprimante de etichete, faxuri și multe altele.

Iată punctele cheie despre marca Brother:

1. **Historial companiei:** Brother Industries, Ltd., cunoscută în mod obișnuit ca Brother, este o companie japoneză fondată în 1908. Compania își are sediul în Nagoya, Japonia.

2. **Gama de produse:**
- **Imprimante și dispozitive multifuncționale:** Brother este binecunoscut pentru imprimantele sale, variind de la imprimante cu jet de cerneală și laser de bază până la dispozitive multifuncționale avansate, care pot imprima, scana, copia și fax.
- **Mașini de cusut:** Brother produce o varietate de mașini de cusut pentru uz casnic și industrial. Mașinile lor de cusut răspund diferitelor niveluri de calificare și nevoi de cusut.
- **Imprimante de etichete:** Brother oferă imprimante de etichete concepute pentru utilizare acasă și la birou. Aceste imprimante pot fi folosite pentru a crea etichete pentru organizare, etichetare și multe altele.
- **Fax:** În timp ce faxurile tradiționale sunt mai puțin comune în era digitală, Brother a fost istoric un producător remarcabil în această categorie.

3. **Inovație:** Brother are o istorie de inovație în domeniul tehnologiilor de imprimare și cusut. Compania a dezvoltat funcții precum imprimarea fără fir, imprimarea mobilă și funcționalități avansate de cusut.

4. **Prezență globală:** Brother operează la nivel global și are o prezență în diferite țări. Produsele companiei sunt disponibile pe scară largă prin dealeri autorizați, retaileri și canale online.

5. **Inițiative de mediu:** Brother a implementat inițiative de mediu și a fost recunoscut pentru eforturile sale de a produce produse eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.

Reduceri masini de cusut

Categorii Brother

Masina de cusut computerizata Brother innov-is 1300, 182 cusaturi (alb)

Masina de cusut computerizata Brother innov-is 1300, 182 cusaturi (alb)

5,465.99 Lei

Cautari frecvente