Masina de cusut electro-mecanica Brother hf27, 27 cusaturi, 51w (alba)
Brother

Masina de cusut electro-mecanica Brother hf27, 27 cusaturi, 51w (alba)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Masina de cusut de uz casnic BROTHER HF27 – Strong & Tough Noul model de masina de cusut HF27 este cel mai performant model de masina de cusut electro-mecanica, care executa 27 tipuri de cusaturi utilitare si decorative, butoniera automata intr-un pas.
  • Modelul BROTHER HF27 este o masina de cusut ideala pentru cusut acasa si se potriveste foarte bine pentru cei ce nu sunt neaparat niste impatimiti ai cusutului dar care vor totusi ca atunci cand cos ceva, sa aibe o masina cu mai multe cusaturi si reglaje si optiuni, decat cele de baza.
  • Aceasta masina are 27 de tipuri de cusaturi, printre care gasim cusaturi drepte, cusaturi zig-zag, cusaturi de tiv invizibil, cusaturi de surfilat, cusaturi elastice, cusaturi satin si cusaturi decorative si toate aceste cusaturi pot fi reglate la latimea si pasul dorit.
  • Aceasta gama larga de cusaturi permite abordarea cu usurinta a oricarui tip de proiect de croitorie sau de decor.
  • Datorita tehnologiei moderne cu suveica orizontala aceasta masina permite inlocuirea foarte rapida a bobinei ceea ce conduce la marirea vitezei de lucru.
  • Capacul transparent al bobinei ne ajuta se vedem din timp cand se termina ata si face ca intretinerea si curatarea suveicii sa fie foarte facila.
  • De asemenea tot pentru a veni in sprijinul celui ce o foloseste aceasta masina are si sistem de bagat ata in ac, foarte util atunci cand avem mult de lucru si schimbam des culorile sau pentru cei mai in varsta si pentru cei ce poarta ochelari.
  • BROTHER HF27 are iluminare cu LED, lumina alba, mult mai buna si s-a eliminat becul, nu mai apar probleme cind uitam masina pornita si consumul electric este evident mai mic.
  • Datorita gamei largi de cusaturi si datorita piciorulsui presor autoreglabil se poate coase cu aceasta masina toata gama de materiale de la subtire la gros.
  • Puteti coase cu aceasta masina si fermoare si nasturi fara sa mai aveti nevoie de vreun accesoriu optional si puteti executa chiar si broderii simple.
1,524.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Masinii
Cusatura dreaptaPuteti utiliza cusatura dreapta pentru cusaturile la vedere si pentru coaserea materialelor usoare
Cusatura in zig-zagPoate fi folosita pentru crearea butonierelor si a cusaturilor decorative (modelul 3)
Cusatura de tiv invizibilaFolosita pentru a coase marginea unei lucrari cum ar fi tivul unei perechi de pantaloni astfel incat cusatura sa nu fie vizibila (modelul 47)
Cusatura de tiv scoicaFolosita pentru a realiza cusatura picot (cu aspect de dantela) pe marginea materialelor subtiri (modelul 5)
Cusatura elasticaFolosita pentru peticire coaserea elasticului sau unirea materialelor (modelul 6)
Cusatura cu actiune dublaSunt folositepentru unire a doua bucati de material (modelul 9 10 11 29 24)
Cusatura de inchidereFolosite pentru a uni doua bucati de material lasand un saptiu intre marginile acestora (modelul 27222823)
Cusatura de surfilareSe realizeaza pe marginea materialului pentru ca aceasta sa nu se destrame sau poate fi folosita pentru imbinarea a doua materiale elastice (modelul 12221723182520)
Cusatura panaFolosita ca si cusatura decorativa atunci cand brodati sau tiviti paturi fete de masa sau draperii (modelul 2419)
Cusatura tripla elastica in zig-zagFolosita pentru materialele elastice groase (modelul 21 16)
Cusatura decorativaModelul 813141516171819262130253132273334353637
Crearea butonierelorButoniera este cusuta prin schimbarea automata a directiei de coasere (modelul 1)
Coaserea nasturilorModelul 3
Insertia fermoaruluiPuteti coase diferite tipuri de fermoare si il putei pozitiona cu usurinta in dreapta sau in stanga acului
IncretireaModelul 2
ApliceModelul 3
Caracteristicii tehnice 27 tipuri de cusaturi latimea cusaturiiReglabila manual (0 5mm) pasul cusaturiireglabil manual (0 4mm) butonieraautomata intrun pas modele de butoniera1 reglaj fin al butonierei bobinator selector de programe cu actionare mecanica buton de reglare a tensiunii din fir buton pentru coasere inapoi sistem mecanic de bagat ata in ac compartiment pentru accesorii suprafata de lucru convertibila planbrat (pentru cusaturi tubulare) husa de protectie controlul vitezei de coaserede la pedala putere motor 51w iluminarea zonei de coasereled lumina alba alimetare 220v maner de transport incorporat greutate 10 kg dimensiuni45 19 37 cm 13 accesorii incluse (piciorus pentru cusut butoniera piciorus pentru cusut fermoare piciorus pentru cusut nasturi piciorus pentru tiv invizibil surubelnita 3 mosorele set de 3 ace normale de rezerva ac dublu pentru cusaturi decorative in 2 culori ax de papiota suplimentar pentru coaserea la 2 culori placuta pentru brodare si matlasare)

Despre Brother

Brother este o companie multinațională de electronice și echipamente electrice cunoscută pentru gama sa largă de produse, inclusiv imprimante, mașini de cusut, imprimante de etichete, faxuri și multe altele.

Iată punctele cheie despre marca Brother:

1. **Historial companiei:** Brother Industries, Ltd., cunoscută în mod obișnuit ca Brother, este o companie japoneză fondată în 1908. Compania își are sediul în Nagoya, Japonia.

2. **Gama de produse:**
- **Imprimante și dispozitive multifuncționale:** Brother este binecunoscut pentru imprimantele sale, variind de la imprimante cu jet de cerneală și laser de bază până la dispozitive multifuncționale avansate, care pot imprima, scana, copia și fax.
- **Mașini de cusut:** Brother produce o varietate de mașini de cusut pentru uz casnic și industrial. Mașinile lor de cusut răspund diferitelor niveluri de calificare și nevoi de cusut.
- **Imprimante de etichete:** Brother oferă imprimante de etichete concepute pentru utilizare acasă și la birou. Aceste imprimante pot fi folosite pentru a crea etichete pentru organizare, etichetare și multe altele.
- **Fax:** În timp ce faxurile tradiționale sunt mai puțin comune în era digitală, Brother a fost istoric un producător remarcabil în această categorie.

3. **Inovație:** Brother are o istorie de inovație în domeniul tehnologiilor de imprimare și cusut. Compania a dezvoltat funcții precum imprimarea fără fir, imprimarea mobilă și funcționalități avansate de cusut.

4. **Prezență globală:** Brother operează la nivel global și are o prezență în diferite țări. Produsele companiei sunt disponibile pe scară largă prin dealeri autorizați, retaileri și canale online.

5. **Inițiative de mediu:** Brother a implementat inițiative de mediu și a fost recunoscut pentru eforturile sale de a produce produse eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.

Reduceri masini de cusut

Categorii Brother

Masina de cusut electro-mecanica Brother hf27, 27 cusaturi, 51w (alba)

Masina de cusut electro-mecanica Brother hf27, 27 cusaturi, 51w (alba)

1,524.99 Lei

Cautari frecvente