Masina de cusut electronica Brother innov-is 27 (alb-mov)
Brother

Masina de cusut electronica Brother innov-is 27 (alb-mov)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Daca sunteti pasionat de coasere sau daca pur si simplu doriti mai multe functii, atunci masina de cusut Brother INNOV-IS 27 Specila Edition este solutia ideala.
  • Este masina de cusut cu functii de masina profesionala la pretul unei masini de cusut de clasa hobby, avand 50 de tipuri de cusaturi si 5 tipuri de butoniera diferite.
  • Selectarea programelor se face electronic, prin rotirea selectorului de programe.
  • Afisarea parametrilor cusaturii si a mesajelor de eroare se face pe ecran LCD.
  • Masina are design modern cu butoane de comanda asezate la indemana, foarte usor de folosit si accesibile cu o singura mana.
  • Bratul liber pentru coasere tubulara sau circulara este indispensabil la coaserea manecilor sau a cracului de pantalon.
  • Masina de cusut este dotata cu sistem electronic pentru reglarea automata a presiunii piciorusului de coasere – foarte util pentru coaserea unei game variate de materiale de grosimi si consistente diferite, de la matase fina sau organza pana la catifea ori stofa groasa de palton.
  • Specificatii 50 tipuri de cusaturi 5 tipuri de butoniera automata latimea cusaturii reglabila: max. 7mm pasul cusaturii reglabil: max. 5mm reglaj fin al butonierei sistem de introducere a atei in ac automat-avansat bobinator selector de programe tip „jog dial” buton de reglare a tensiunii din fir buton pentru coasere inapoi buton pentru pozitia acului sus/jos buton pentru pornire/oprire instantanee buton pentru reglarea vitezei de coasere compartiment pentru accesorii carcasa de protectie controlul vitezei de coasere: de la pedala si de la buton (se poate coase si fara pedala) iluminarea zonei de coasere cu LED transportor in 7 puncte si parghie de anulare transport accesorii incluse: piciorus pentru cusut butoniera, piciorus pentru surfilare, piciorus pentru monograme, piciorus pentru cusut fermoare, piciorus universal pentru zig-zag, piciorus pentru tiv ascuns (sau punct invizibil), piciorus pentru cusut nasturi, cutit pentru decupat butonierele sau pentru desfacut cusaturile gresite, mosorele de rezerva, set de ace normale de rezerva, ac dublu pentru cusaturi decorative in 2 culori, preducea pentru perforat butonierele cu cap rotund sau ocheti, surubelnita mare, surubelnita mica, 5 opritori de marimi diferite pentru papiote diferite, ax de papiota suplimentar pentru coaserea la 2 culori, manson protector pentru coaserea cu ate dificile, surubelnita disc, etc...
1,632.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ReglabilaMax 7mm pasul cusaturii reglabilmax 5mm reglaj fin al butonierei sistem de introducere a atei in ac automatavansat bobinator selector de programe tip jog dial buton de reglare a tensiunii din fir buton pentru coasere inapoi buton pentru pozitia acului susjos buton pentru pornireoprire instantanee buton pentru reglarea vitezei de coasere compartiment pentru accesorii carcasa de protectie controlul vitezei de coaserede la pedala si de la buton (se poate coase si fara pedala) iluminarea zonei de coasere cu
Led transportor in 7 puncte si parghie de anulare transport accesorii inclusePiciorus pentru cusut butoniera piciorus pentru surfilare piciorus pentru monograme piciorus pentru cusut fermoare piciorus universal pentru zigzag piciorus pentru tiv ascuns (sau punct invizibil) piciorus pentru cusut nasturi cutit pentru decupat butonierele sau pentru desfacut cusaturile gresite mosorele de rezerva set de ace normale de rezerva ac dublu pentru cusaturi decorative in 2 culori preducea pentru perforat butonierele cu cap rotund sau ocheti surubelnita mare surubelnita mica 5 opritori de marimi diferite pentru papiote diferite ax de papiota suplimentar pentru coaserea la 2 culori manson protector pentru coaserea cu ate dificile surubelnita disc etc

Despre Brother

Brother este o companie multinațională de electronice și echipamente electrice cunoscută pentru gama sa largă de produse, inclusiv imprimante, mașini de cusut, imprimante de etichete, faxuri și multe altele.

Iată punctele cheie despre marca Brother:

1. **Historial companiei:** Brother Industries, Ltd., cunoscută în mod obișnuit ca Brother, este o companie japoneză fondată în 1908. Compania își are sediul în Nagoya, Japonia.

2. **Gama de produse:**
- **Imprimante și dispozitive multifuncționale:** Brother este binecunoscut pentru imprimantele sale, variind de la imprimante cu jet de cerneală și laser de bază până la dispozitive multifuncționale avansate, care pot imprima, scana, copia și fax.
- **Mașini de cusut:** Brother produce o varietate de mașini de cusut pentru uz casnic și industrial. Mașinile lor de cusut răspund diferitelor niveluri de calificare și nevoi de cusut.
- **Imprimante de etichete:** Brother oferă imprimante de etichete concepute pentru utilizare acasă și la birou. Aceste imprimante pot fi folosite pentru a crea etichete pentru organizare, etichetare și multe altele.
- **Fax:** În timp ce faxurile tradiționale sunt mai puțin comune în era digitală, Brother a fost istoric un producător remarcabil în această categorie.

3. **Inovație:** Brother are o istorie de inovație în domeniul tehnologiilor de imprimare și cusut. Compania a dezvoltat funcții precum imprimarea fără fir, imprimarea mobilă și funcționalități avansate de cusut.

4. **Prezență globală:** Brother operează la nivel global și are o prezență în diferite țări. Produsele companiei sunt disponibile pe scară largă prin dealeri autorizați, retaileri și canale online.

5. **Inițiative de mediu:** Brother a implementat inițiative de mediu și a fost recunoscut pentru eforturile sale de a produce produse eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.

Reduceri masini de cusut

Categorii Brother

Masina de cusut electronica Brother innov-is 27 (alb-mov)

Masina de cusut electronica Brother innov-is 27 (alb-mov)

1,632.99 Lei

Cautari frecvente