Masina de tocat carne reber 9502 n, nr. 5, 400 w, 30-50 kg/h (negru/inox)
Reber

Masina de tocat carne reber 9502 n, nr. 5, 400 w, 30-50 kg/h (negru/inox)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi

inchMisiunea noastră: Noi facem electrocasnice de calitate.

Mașinile noastre încorporează eficiența, robustețe și design, mixul perfect pentru produse multifuncționale și de lungă durată.

Prelucrarea alimentelor este treaba noastră, totul începe cu calitatea mașinilor noastre studiate în detaliu.

Simplitate și gust cu gătitul sous vide, carne, pește, legume, fructe.

Veți redescoperi adevăratele arome ale alimentelor aproape nu este nevoie să adăugați prea multe garnituri.

inch Mașina electrică de tocat carne Reber 9502 N este echipată cu un motor de 400W.

Capacitatea de tocare este de 30-50 kg/h.

Motor electric cu inducție continuă.

Ventilator de răcire, capac ventilator și cutie de comutator-condensator etanșă la apă, din material plastic.

Clasă de protecție IPX5.

Unitate de reducere axială cu roți dințate metalice în baie de ulei.

Corp, elice și inel din fontă pentru uz alimentar.

Toate tocătoarele de carne Reber pot fi echipate cu un storcător de roșii (pentru sos de roșii și gemuri) sau o răzătoare (pentru râșnirea pâinii și a brânzei) pe același motor.

Date tehnice Greutate 7.

7kg Tensiune de alimentare: 230V / 50Hz Putere motor: 400W Diametru sită tocare: 6mm Dimensiuni (L x l x h): 350 x 170 x 265 mm Greutate netă / brută: 7.

25 / 7.

7kg Set de livrare: 1x împingător; 1x cuțit; 1x sită de 6mm.

Bine de știut!! Corpul și conul-melcat sunt turnate din fontă cu acoperire staniu, piulița de strângere frontală din aluminiu, sită găurită și cuțit din oțel cu autoascuțire; piston și cuvă recepție din material plastic Moplen, la cerere coroană și tub pentru umplerea membranelor din plastic.

Sunt, de asemenea, disponibile la cerere site cu găuri de dimensiuni diferite în funcție de nevoile utilizatorului.

Utilizarea mașinii de tocat carne.

Înainte de a pune în funcțiune spălați cu apă fierbinte tocătorul și toate componentele care vor veni în contact cu carnea.

La prima utilizare, în scopul de a elimina toate reziduurile posibile de prelucrare, este recomandabil să se opereze mașina de tocat cu carne deșeu timp de 5 minute.

Înșurubați piulița inelară fără a forța și evitați deșurubarea ei în timpul funcționării.

După utilizare: pentru a dezasambla mașina de tocat rotiți piulița inelară, în sens antiorar, scoateți placa, cuțitul și conul-melcat, apoi, se scoate corpul din fontă, din corpul reductorului; se spală cu apă caldă și detergent neutru, se usucă bine și eventual se gresează cu ulei comestibil toate piesele care au intrat în contact cu carnea.

ATENȚIE! În cazul în care mașina nu este uscată în mod corespunzător, fonta poate să ruginească într-un timp scurt; utilizați numai apă caldă și detergent neutru pentru curățare și uscați imediat și bine după spălare.

Mașinile electrice pentru tocat carne Reber sunt proiectate să funcționeze cu site având găuri cu un diametru de la 3 mm până la 12 mm.

REBER declină orice responsabilitate pentru daune și accidente care rezultă din utilizarea sitelor având găuri cu diametre mai mari de 12 mm.

Pentru cea mai bună experiență, câteva sfaturi a alege cea mai proaspătă materie primă: Carnea de porc - Semnele prospețimii sunt culoarea roz, fermitatea, grăsime și oase albe, ușor umede.

Carnea de vită - Semnele prospețimii sunt grăsimea, oase albe și o nuanță puternică de roșu.

Și, în mod evident, dacă animalele sunt în bătătură, carnea nu poate fi mai proaspătă de atât! Procesați această materie prețioasă responsabil și în mod eficient cu cele mai fiabile mașini pentru tocat carnea de la Reber! Pregătirea cărnii pentru măcinat.

Evitați sa folosiți tocătorul de carne în gol sau cu puțină carne în interior: cuțitul, antrenându-se pe sita cu găuri fără lubrifiere va produce frecarea și încălzirea imediată a sistemului, provocând uzura prematură.

Pentru a fi corect tocată, carnea, trebuie să fie tăiată în fâșii sau bucăți de dimensiuni corespunzătoare care urmează să fie introduse în gura de alimentare; nervii și tendoanele prezente în carne, trebuie să fie tăiate.

Dacă nervii și tendoanele sunt tăiate corect (ar trebui folosit un cuțit foarte ascuțit pentru această operație) vor fi măcinate și evacuate împreună cu carnea, în caz contrar se vor înfăsura în jurul cadrului cuțitului blocând orificiile sitei și împiedicând ieșirea cărnii tocate.

Îndepărtați întotdeauna orice bucăți de os sau piele; aceasta din urmă poate fi tocată pentru preparate specifice folosind o mașină de tocat carne de dimensiuni adecvate, de obicei, de măsura # 22 sau # 32 care au dimensiunea corectă pentru a efectua măcinarea lor.

Utilizarea sitei corecte.

Grăsimea, carnea foarte grasă sau carnea amestecată cu cantități importante de grăsime sunt mai dificil de măcinat.

Grăsimea este mai ușor de atașat la corp și la conul melcat creând o masă compactă.

Este, prin urmare, necesar să se utilizeze site cu găuri adecvate pentru carnea pe care intenționați să o tocati.

Evitați tocarea din prima trecere folosind site având găuri mici, în special atunci când se utilizează mașină de tocat carne de mari dimensiuni, pentru a evita o încetinire a operatiunii.

Pentru tocarea cărnii relativ slabe poate fi utilizată o sită cu găuri de 4, 5, 6 sau 8 mm.

Pentru cârnați sau caltaboș este indicată o sită cu găuri de la 8 la 12mm.

La materialul pentru salamuri sunt utilizate în mod tradițional site cu orificii de 10 mm sau mai mari.

Pentru carnea grasă sau carnea amestecată cu cantități importante de grăsime, în mod tradițional, este folosită înainte o sită cu găuri mari pentru o primă trecere și apoi pentru o a doua trecere se folosește o sită cu găuri mai mici.

Grăsimea are nevoie de o lungă perioadă de timp în care urmează să fie măcinată și să fie evacuată din corpul mașinii de tocat carne, cel mai bine este să se pregătească bucăți mai mici, decât să fie împinse bucăți mai mari, cu pistonul, riscând să se creeze un blocaj în interiorul corpului care necesită mai mult timp pentru a fi evacuat.

1199.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?
Informatii produs
NoastraNoi facem electrocasnice de calitate
Tensiune de alimentare230v 50hz
Putere motor400w
Diametru sita tocare6mm
Dimensiuni (l x l x h)350 x 170 x 265 mm
Greutate neta / bruta725 77kg
Set de livrare1x impingator
Dupa utilizarePentru a dezasambla masina de tocat rotiti piulita inelara in sens antiorar scoateti placa cutitul si conulmelcat apoi se scoate corpul din fonta din corpul reductorului
Pentru cea mai buna experienta, cateva sfaturi a alege cea mai proaspata materie primaCarnea de porc
Evitati sa folositi tocatorul de carne in gol sau cu putina carne in interiorCutitul antrenanduse pe sita cu gauri fara lubrifiere va produce frecarea si incalzirea imediata a sistemului provocand uzura prematura

Magazine masini de tocat

Clientii au cumparat si
Categorii Reber
Masina de tocat carne reber 9502 n, nr. 5, 400 w, 30-50 kg/h (negru/inox)
Masina de tocat carne reber 9502 n, nr. 5, 400 w, 30-50 kg/h (negru/inox)
1199.00 Lei