Memo board white bricks bh026, 30 x 30 cm

Memo board white bricks bh026, 30 x 30 cm

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Culoare: Alb\nMaterial: Sticla / Hartie / Metal\nDescriere: \nPastreaza organizate cele mai importante informatii si amintiri cu un Memo Board!
  • Exploreaza imprimeuri unice care vor aduce la viata ideile tale.
  • Potrivite in orice spatiu, colectiile tematice Memo Board sunt gata sa fie integrate in bucatarie, birou sau living.\nSetul include accesoriile necesare: marker si magneti.\nDimensiuni:\nLungime: 30 cm\nLatime: 30 cm\nDetalii tehnice:\nSunt realizate din tabla magnetica, hartie decorativa si sticla.\nSe curata cu usurinta folosind o carpa uscata sau un burete.\nRespecta toate standardele de calitate ale UE.\nDescriere brand:\nProducatorul este lider european in Home&Deco, de peste 20 de ani si s-a specializat in producerea si comercializarea decoratiunilor speciale pentru decorarea peretilor.
  • Cu un portofoliu de clienti foarte renumiti in Polonia si Europa,a fost inspirat sa creeze produse de o calitate superioara si cu un design mereu in trend, fara a-i neglija si pe cumparatorii stilului clasic.
  • Gama variata acopera toate cerintele de amenajare de la apartamente pana la birourile sofisticate...
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CuloareAlbnmaterialsticla
Metal\ndescriereNpastreaza organizate cele mai importante informatii si amintiri cu un
Board sunt gata sa fie integrate in bucatarie, birou sau living.\nsetul include accesoriile necesareMarker si magnetindimensiuninlungime30 cmnlatime30 cmndetalii tehnicen
Ue.\ndescriere brandNproducatorul este lider european in

Reduceri accesorii birou

Cautari frecvente