Motoburghiu BBA520

MAKITA

Disponibilitate: In stoc! Cumpara acum!

Stare produs: Nou

Factura: Cu factura

Livrare: Romania

Brand: MAKITA

Vandut de: Gardenpedia

Descriere Motoburghiu BBA520

Motoburghiul oferit de Makita si disponibil pe Gardenpedia este destinat efectuarii gaurilor In pamant, cu diferite destinatii: garduri, stalpi, arbusti, plante tinere.
Produsul beneficiaza de o rezistenta mecanica superioara, In conditii grele de munca, precum si In pozitii diferite.
Cspacitatea cilindrica este de 51.
7cm cubi, motorul este In doi timpi, iar puterea acestuia, de 1900W.
Volumul rezervorului de benzina este de 0.
9L, iar dimensiunea de lucru este de 20cm, adancimea fiind de 220mm.
Produsul se livreaza la set, Impreuna cu chei inbus de 3,4 si 5, o cheie pentru bujie, surub pentru fixarea burghiului, surub inbus pentru montaj si surubelnita combinata.
 

-  
-

Motoburghiul oferit de Makita si disponibil pe Gardenpedia este destinat efectuarii gaurilor In pamant, cu diferite destinatii: garduri, stalpi, arbusti, plante tinere. Produsul beneficiaza de o rezistenta mecanica superioara, In conditii grele de munca,

Despre marca MAKITA

Makita este o companie producătoare de scule electrice din Japonia. Grupul japonez deține unități de producție de mașini electrice de găurit, șurubelnițe electrice, rotopercutoare, fierăstraie electrice, motofierăstraie, generatoare în Japonia, China, Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Brazilia și Germania. Grupul a fost format în 1915 de către Masaburo Makita în localitatea Nagoya din Japonia având ca domeniu de activitate vânzarea, repararea motoarelor și transformatoarelor electrice. În 1955, Jujiro Goto devine președintele Makita, cel care avea sa transforme compania într-un grup internațional puternic. Corporația Makita a realizat la sfârșitul anului financiar încheiat în martie 2007 afaceri de 1,7 miliarde euro.

Aboneaza-te la newsletter