Mestereala

Motosapa cu motor Briggs&Stratton 4,7CP, 2+1, Aro 45B C3

PUBERT

Disponibilitate: In stoc! Cumpara acum!

Stare produs: Nou

Factura: Cu factura

Livrare: Romania

Brand: PUBERT

Vandut de: Gardenpedia

Descriere Motosapa cu motor Briggs&Stratton 4,7CP, 2+1, Aro 45B C3

Motosapa pubert 2+1, cu motor briggs&stratton 4,7cp, aro 45b c3 este un model robust, de incredere si eficient care va ofera mult ajutor in diferite lucrari pe care le veti intreprinde in gradina dumneavoastra.
are doua viteze inainte, prima de la 60 la 80 rpm, pentru lucrari dificile la inceput de primavara, si cea de-a doua, de la 140 rpm la 160 rpm pentru lucrarile de pregatire a solului.
durata de viata a curelei este imbunatatita considerabil, multumita unui sistem de abreiaj exclusiv conceput si patentat de pubert
- acest sistem este montat astfel incat nu va necesita ajustari ulterioare pe toata durata de viata a utilajului.
frezele sunt demontabile astfel incat sa poti reduce usor latimea de lucru
- motosapa pubert cu motor briggs&stratton dispune de discuri laterale pentru protectia plantelor, adancimea de lucru poate atinge 32 de cm.
manerul poate fi ajustat in functie de statura utilizatorului, oferindu-i acestuia posibilitatea de a se pozitiona inclusiv in lateralul utilajului pentru a nu calca pamantul proaspat arat.
roata de transport este pliabila, pe durata lucrarilor
- motosapa pubert poate fi echipata cu o intreaga serie de accesorii: kit de pluguri, kit de bilonare, cultivator, plug de scos cartofi, plug dreapta de arat, adaptor pluguri.

Motosapa pubert 2+1, cu motor briggs&stratton 4,7cp, aro 45b c3 este un model robust, de incredere si eficient care va ofera mult ajutor in diferite lucrari pe care le veti intreprinde in gradina dumneavoastra. are doua viteze inainte, prima de la 60

Aboneaza-te la newsletter

Cautari frecvente