Oglinda cu led aurora, Ø80 cm, az51061

Oglinda cu led aurora, Ø80 cm, az51061

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Oglinda cu LED Aurora, Ø80 cm, AZ51061 se remarca prin design-ul modern, fiind foarte usor sa il integrezi in orice baie pentru un plus de eleganta si rafinament.
  • Corpurile de iluminat pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperilor prin designul lor.\nDetalii tehnice:\nMaterial: Oglinda\nFinisaj: Transparent\nDimensiuni: 80 cm\nGrosime: 4,5 cm\nPutere: 12W\nSoclu: LED\nTensiune de alimentare: 12 V\nBec inclus: Da\nLumeni: 1230\nCuloare temperatura: 3000K calda\nGarantie: 2 Ani\nGrad de protectie IP: IP44\nDespre brand:\nAzzardo este o companie producatoare de corpuri de iluminat, care satisface asteptarile celor mai pretentiosi clienti.
  • Din 2002 sunt prezenti pe piata participand continuu la cele mai importante evenimente din industria iluminatului.
  • Produsele lor sunt o inspiratie pentru amenajarile interioare, fiind recomandate de cei mai renumiti designeri si arhitecti.
  • Eforturile lor au fost rasplatite cu premiul Luxury brand GENTLEMANA si au primit certificatul The Highest Quality Certificate de la Wielkopolska Association...
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

TehniceNmaterialoglindanfinisajtransparentndimensiuni80 cmngrosime45 cmnputere12wnsocluledntensiune de alimentare12
V\nbec inclusDanlumeni1230nculoare temperatura3000k caldangarantie2
IpIp44ndespre brandnazzardo este o companie producatoare de corpuri de iluminat care satisface asteptarile celor mai pretentiosi clienti

Reduceri iluminat

Branduri baie

Cautari frecvente