- Os natural cu bucati de carne proaspata si delicioasa, produs in Italia.
\n - Pentru o buna conservare este tratat termic (92 grade) si impachetat intr-un ambalaj vidat, ceea ce il pastreaza proaspat, ca si cum ar fi luat direct de la macelarie.
\n - Se pastreaza intr-un loc racoros si trebuie consumat imediat dupa deschidere !\nRecomandare: Acest os este indicat pentru a fi ros si a oferi o ocupatie cainelui.
Nu este recomandat pentru a fi mancat complet, aschiile ascutite de os pot ranii peretii intestinelor.
\nComponenti analitici: \n - Proteina bruta: 7 %;\n - Fibre: 1.
70 %;\n - Grasimi si uleiuri: 26.
30 %;\n - Cenusa: 30 %;\n - Umiditate: 22.
!\nrecomandare | Acest os este indicat pentru a fi ros si a oferi o ocupatie cainelui |
---|---|
Nu este recomandat pentru a fi mancat complet, aschiile ascutite de os pot ranii peretii intestinelor.\ncomponenti analitici | N |
Proteina bruta | 7 |
Fibre | 170 |
Grasimi si uleiuri | 2630 |
Cenusa | 30 |
Umiditate | 2210 |