Acest frumos pahar de bere din cupru lucrat manual aduce o nota exceptionala in bucataria, sufrageria sau restaurantul tau.
Aduna-ti prietenii si relaxati-va cu o bere rece servita in paharul de cupru.
De ce sa savuram bauturile din pahare de cupru ? Un cocktail delicios, o bere buna, sau apa din fiecare zi, raman mai mult timp reci datorita cuprului gros Acesta poate fi de asemenea folosit ca o piesa decorativa sau poate reprezenta un cadou deosebit.
Intretinerea Cuprului: Sugestii traditionale pentru intretinerea si curatarea cuprului: 1.
Ingrediente: ketchup Procedura: Intr-o carpa curata, puneti o cantitate mica de ketchup si raspanditi-o uniform pe ustensila.
Lasati-l sa actioneze timp de 1 sau 2 minute.
Curatati cu o carpa uscata pana cand obiectul este complet uscat.
Ingrediente: sare, otet alb si faina de grau Procedura: Se adauga o lingura mare de sare la o ceasca de ceai umpluta cu otet alb.
Se adaugă faina de grau, treptat, pana cand se formeaza o pasta.
Cu o carpa textila, raspanditi pasta pe cupru, printr-o frecare foarte buna a zonelor cu pete.
Permiteti-i sa actioneze timp de 15 pana la 60 de minute, in funcție de gradul de murdarie.
Se clateste cu apa calda si apoi se face o lustruire usoara cu o carpa uscata.
Intretinere rapida si eficienta pentru toate obiectele din Cupru - Lamaia ! Taiati o lamaie in doua jumatati.
Folositi una dintre jumatati pentru a polisa uniform obiectul din cupru.
Clatiti cu apa calduta, apoi uscati cu o carpa curata.
Veti obtine astfel, luciul initial al obiectului.
Cuprului | Sugestii traditionale pentru intretinerea si curatarea cuprului1 |
---|---|
Ingrediente | Ketchup Sare otet alb si faina de grau |
Procedura | Intro carpa curata puneti o cantitate mica de ketchup si raspanditio uniform pe ustensila Se adauga o lingura mare de sare la o ceasca de ceai umpluta cu otet alb |