Timp de fierbere 4 minute.
Conditii de depozitare: spatii uscate, aerisite, ferite de razele solare.
Valoare energetica: 1559 kJ /368 kcal.
Valori nutritionale: grasimi 2.
3 g, glucide 73 g, fibre 3.
6 g, proteine 12 g, sare 0.
Pastele fainoase cu ou Monte Banato sunt fabricate din faina grifica si oua de calitate, iar textura rezultata influenteaza calitatea retetelor preparate de consumatorii nostri.
Monte Banato este liderul pietei de paste fainoase cu ou din Romania (conform Nielsen Romania).
Intreg procesul de productie din cadrul Monte Banato se bazeaza pe trei principii: calitatea produselor, atentia pentru o alimentatie echilibrata si gustul inconfundabil.
Depozitare | Spatii uscate aerisite ferite de razele solare |
---|---|
Valoare energetica | 1559 kj 368 kcal |
Valori nutritionale | Grasimi 23 g glucide 73 g fibre 36 g proteine 12 g sare 005 g |
Banato se bazeaza pe trei principii | Calitatea produselor atentia pentru o alimentatie echilibrata si gustul inconfundabil |